Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Huippuvire sai jatkoa! – Bulgarian tennistähti välieriin Kiinassa

Grigor Dimitrov Shanghaissa neljän parhaan joukkoon.
AOP

Kiinassa pelataan Shanghain Masters-turnausta. Turnauksessa on pelattu kolme neljästä puolivälieräottelusta, joten yhtä pelaajaa odotetaan vielä lauantaina pelattaviin välieriin. Välieriin vastustajaa odottaa Bulgarian kokenut Grigor Dimitrov, joka on pelannut erinomaista turnausta jälleen. Dimitrov on toista turnausta putkeen kahdeksan parhaan joukossa ja jo nyt neljän parhaan joukossa.

Bulgarian Grigor Dimitrov otti todella näyttävän voiton Chilen Nicolas Jarrysta Shanghain Masters-turnauksen puolivälierässä. Dimitrov voitti ottelun suoraan kahdessa erässä 7-6, 6-4 -lukemin.

Dimitrovin erinomaisuutta ottelussa kuvastaa se, että bulgarialainen ei antanut yhtään murtopalloa chileläiselle ja voitti ykkössyötöistään 90 prosenttia. Jarry voitti myös ykkösistään 89 prosenttia, mutta oli kakkossyötöissä hieman vahvempi. Kumpikin pelaaja oli reilusti plussalla voittolyönneissä verrattuna helppoihin virheisiin, mutta tällä kertaa marginaali oli Dimitrovin puolella.

Vahvaa turnausta pelaava ATP-rankingin 19. on kaatanut tällä viikolla jo Aleksandar Vukicin, Karen Khachanovin ja ykkössijoitetun Espanjan Carlos Alcarazin. Alcarazia vastaan Dimitrov menetti avauserän, mutta tuli sisuuntuneena kahteen viimeiseen erään.

Välierässä Dimitrov kohtaa joko Ranskan Ugo Humbertin tai Venäjän Andrey Rublevin. Kumpikin on pelannut erinomaisen turnauksen. Humbert murskasi neljännen kierroksen ottelussa Yhdysvaltain J.J. Wolfin 6-1, 6-3 -lukemin. Rublev kaatoi omassa neljännen kierroksen ottelussa Tommy Paulin 7-5, 7-5 -lukemin.

Lauantain toinen välieräpari on jo selvillä. Siinä Yhdysvaltain Sebastian Korda kohtaa Puolan Hubert Hurkaczin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis