Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Amerikkalainen jalkapallo

NFL:n mestarisuosikki rutiinivoittoon – Laulajatähti riehui jälleen katsomossa

Patrick Mahomes, Kansas City Chiefsin pelinrakentaja.
AOP

NFL:ssä käynnistettiin perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa kuudes otteluviikko. Kuudes otteluviikko käynnistyi hallitsevan mestarin, kaksinkertaisen Super Bowl -voittaja Kansas City Chiefsin kotiottelulla. Chiefs kohtasi kotinurmellaan kauden todella heikosti aloittaneen Denver Broncosin. Chiefs ei suosikin asemasta häkeltynyt vaan hoiti kotiottelunsa tyylillä.

Andy Reidin valmentama Kansas City Chiefs nappasi maukkaan kotivoiton 19-8 -lukemin Denver Broncosista kuudennen otteluviikon avausottelussa. Chiefs oli läpi illan erinomainen puolustuksensa osalta ja piti Russell Wilsonin johtaman hyökkäyksen kurissa. Chiefsin supertähti Patrick Mahomes pelasi keskivertoillan tehden kaiken tarvittavan joukkueen voiton eteen.

Mahomes onnistui 30 kertaa heitossa ottelun aikana 40 yrityksestä keräten 306 jaardia tililleen. Ykköskohde oli sisempi laitahyökkääjä Travis Kelce, joka nappasi yhdeksän koppia ja keräsi 124 jaardia. Tästä innostui myös ottelussa huomiota juhlimisellaan kerännyt laulajatähti Taylor Swift, joka seurustelee Kelcen kanssa. Swift on kiertänyt monet Chiefsin ottelut paikanpäällä.

Broncosin pelinrakentaja Wilson onnistui 13 heitossa ja jäi alle sadan jaardin. Ottelun neljännellä neljänneksellä Broncos teki ottelun ainoan touchdownin, kun Wilsonin ykköskohde Courtland Sutton nappasi 11 jaardin heiton maalialueella kiinni.

Tappion myötä Broncosilla on kasassa yksi voitto kuudesta ottelusta. Chiefs on hävinnyt vain kauden ensimmäisen ottelun Detroit Lionsia vastaan ja on voittanut tämän jälkeen viisi putkeen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Amerikkalainen jalkapallo