Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Otto Virtasen Slovakian reissulle karu päätös – Viikko jatkuu Tukholmassa

Otto Virtanen selvitti tiensä US Openiin.
AOP

Suomen miestenniksen kakkospelaaja Otto Virtasen urakka Slovakian pääkaupungissa Bratislavassa päättyi toiselle kierrokselle. Davis Cupissa hienosti Suomelle kolme voittoa ottanut Virtanen on ollut Davis Cupin jälkeen melko pihalla. Virtanen on voittanut vain yhden ottelun neljästä, vaikka mahdollisuus olisi ollut tehdä hyvää nousua ATP-rankingissa. 

Suomen Otto Virtasen pelit Bratislavan haastajatason turnauksessa päättyivät toiselle kierrokselle. Virtanen hävisi Slovakian Lukas Kleinille suoraan kahdessa erässä 6-4, 6-4 -lukemin ja tippui jatkosta.

Klein kohtaa puolivälierässä Kanadan Gabriel Diallon, joka kaatoi kolmessa erässä turnauksen ykkössijoitetun pelaajan eli Itävallan Dominic Thiemin. Diallo voitti ratkaisuerän katkaisupelin 7-5 -lukemin.

Virtasen toisen kierroksen ottelussa suomalainen sai erinomaisen alun otteluun murrettuaan heti slovakialaisen ensimmäisen syöttövuoron. Virtanen eteni helposti 4-1 -johtoon, mutta ei saanut erässä enää peliäkään tämän jälkeen vaan menetti kahdesti putkeen syöttönsä. Klein antoi omalla syötöllään suomalaiselle kolme pistettä kolmeen viimeiseen syöttövuoroonsa.

Toinen erä jatkui Virtasen osalta heikosti, kun suomalainen menetti syöttönsä kolmannen kerran putkeen. Tämä riitti lopulta Kleinille voittoon, sillä slovakialainen antoi omissa syötöissään vain neljä pistettä Virtaselle.

Virtasen viikko jatkuu lauantaina Tukholmassa, kun suomalainen karsii sisään ATP-250 -tason turnaukseen. Virtanen on karsinnoissa sijoitettu pelaaja. Mikäli Virtanen pelaa lähellä parasta tasoaan, niin paikka turnaukseen pitäisi karsintojen kautta irrota. Turnauksessa on mukana suomalaisista suoraan kaaviossa Emil Ruusuvuori.

Tukholman turnauksen ykkössijoitettu pelaaja on Tanskan hieman alavireinen Holger Rune.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis