Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Otto Virtasella totinen paikka! – Tukholman karsinnat käynnissä

Otto Virtanen Davis Cupin ottelussa.
AOP

Tukholmassa käynnistyy maanantaina perinteinen Tukholman ATP-turnaus, jossa on vuosiensaatossa nähty paljon erinomaisia pelaajia. Niin tänäkin vuonna, sillä kisan ykkössijoitettu pelaaja on Tanskan Holger Rune ja mukana on myös Grand Slameja urallaan voittanut Sveitsin Stanislas Wawrinka. Suomen Otto Virtanen pyrkii kilpailuun mukaan karsintojen kautta. Emil Ruusuvuori pääsi mukaan kisaan suoraan rankingin kautta.

Suomen miestenniksen kakkospelaaja Otto Virtanen pelaa lauantaina ensimmäisen karsintaottelunsa Tukholman ATP-250 -kisaan, joka käynnistyy maanantaina. Virtanen pelasi aiemmin tällä viikolla kaksi ottelua Slovakian pääkaupungissa Bratislavassa, mutta taipui toisella kierroksella kotiyleisön suosikki Lukas Kleinille. Klein hävisi kolmieräisen puolivälierän Kanadan Gabriel Diallolle, joka eteni turnauksessa välierään.

Tukholman karsintojen ensimmäisellä kierroksella Virtanen kohtaa Bosnia ja Herzegovinan Damir Dzumhurin. Dzumhur oli mukana myös Bratislavan kisassa, mutta hävisi puolivälierän Italian Luca Nardille, joka pelaa lauantaina välierässä Belgian Joris De Loorea vastaan.

Virtanen ja Dzumhur ovat kohdannet kahdesti aiemmin. Molemmat ovat menneet Dzumhurin nimiin suoraan kahdessa erässä. Aiempi kohtaaminen on tämän vuoden helmikuulta, kun Bosnia ja Herzegovinalainen oli Dohan ATP-kisan karsinnassa parempi 2-0 -erin. Voitolla Virtanen olisi edennyt pääsarjaan mukaan.

Ottelun voittaja kohtaa karsintojen toisella ja ratkaisevalla kierroksella joko Venäjän sijoitetun Pavel Kotovin tai Ukrainan Vitaliy Sachkon. Sachko hävisi ensimmäisen kierroksen ottelunsa Bratislavassa Dominic Thiemille, joka taipui Diallolle toisella kierroksella. Thiem on mukana myös Tukholman kisassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis