Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Puolan syöttötykin huippuvire sai jatkoa! – Shanghain ensimmäinen finalisti selvillä

Hubert Hurkacz on edennyt neljän parhaan joukkoon Montrealin Masters-1000 -kisassa.
AOP

Tenniksessä pelataan tällä viikolla Kiinan Shanghain Masters-turnaus loppuun. Ensimmäinen pelaaja sunnuntaina käytävään loppuotteluun on nyt selvillä, kun Puolan syöttötykki Hubert Hurkacz jatkoi vahvoja otteitaan ja kaatoi yhdysvaltalaishaastajan välierässä. Päivän toisessa välierässä venäläistähti Andrey Rublev kohtaa Bulgarian huippuiskussa olevan entisen maailmanlistan kolmosen.

Puolan Hubert Hurkacz selvitti tiensä Shanghain Masters-turnauksen loppuotteluun. Hurkacz kaatoi omassa lauantaina pelatussa välierässä Yhdysvaltain Sebastian Kordan suoraan kahdessa erässä 6-3, 6-4 -erin. Hurkacz otti ottelussa kaksi murtoa eikä antanut omalla syötöllään yhtään murtopalloa. Kahdessa ensimmäisen erän syöttövuorossa Korda pääsi 40-40 -tilanteeseen, mutta ei lähemmäksi murtoa.

Puolalainen syötti ottelussa 14 ässää eikä yhtään kaksoisvirhettä. Molemmat pelaajat onnistuivat ykkössyötöissään 75 prosentin varmuudella, mutta Hurkacz voitti omistaan 85 prosenttia, kun Kordan lukema oli vain 74. Kakkossyötöissä Hurkacz oli 9 prosentilla vahvempi kuin Korda.

Päivän myöhemmässä välierässä alkaen kello 15.00 Bulgarian Grigor Dimitrov saa haasteen Venäjän Andrey Rublevilta. Dimitrov ja Rublev ovat kumpikin pelannut erinomaista turnausta. Rublev ei ole hävinnyt turnauksessa vielä erääkään. Dimitrovin ainut erämenetys on Carlos Alcarazia vastaan neljännellä kierroksella. Tuossa ottelussa Dimitrov nousi erätappion takaa voittoon.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis