Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Shanghain Masters-turnauksen finalistit selvillä! – Venäläistähdeltä mahtava voitto

Andrey Rublev on hurjassa lyönnissä tällä hetkellä.
AOP

Kiinassa pelattavan Shanghain Masters-turnauksen sunnuntainen loppuottelupari on selvillä. Puolan Hubert Hurkacz kohtaa loppuottelussa venäläistähti Andrey Rublevin. Rublev kaatoi omassa välieräottelussaan Grigor Dimitrovin, jolla on takanaan venäläisen tavoin fantastinen viikko. Sunnuntain loppuottelusta voidaan odottaa todella kovaa otatusta.

Venäjän Andrey Rublev on edennyt Shanghain Masters-turnauksen loppuotteluun. Rublev jatkoi puhdasta peliään välierässä kaatamalla suoraan kahdessa erässä Bulgarian Grigor Dimitrovin 7-6, 6, 6-3 -erin. Rublev ei ole turnauksessa hävinnyt vielä erääkään.

Neljännellä kierroksella viidenneksi sijoitettu pelaaja kaatoi Tommy Paulin 7-5, 7-5 -erin ja puolivälierässä Ranskan Ugo Humbertin 6-2, 6-4 -erin.

Välieräottelun ensimmäisessä erässä Dimitrovia vastaan Rublev pääsi myöhäisen murron myötä syöttämään erää nimiinsä 6-5 -tilanteessa, mutta menetti syöttönsä. Lopulta erässä pelattiin huima katkaisupeli, joka kääntyi venäläisen nimiin.

Toisessa erässä Rublev menetti välittömästi syöttönsä, mutta 2-1 -johtotilanteessa Dimitrov menetti oman syöttönsä ensimmäistä kertaa. Lopulta Rublev otti neljä peliä putkeen ja karkasi murrolla 5-2 -johtoon. Ottelun kahdessa viimeisessä pelissä molemmat pitivät nopeasti syöttönsä eikä ottelua pitkitetty tämän enempää.

Turnauksen loppuottelussa Rublev kohtaa Hubert Hurkaczin, joka kaatoi Yhdysvaltain Sebastian Kordan kahdessa erässä omassa välieräottelussaan kuten Penkkiurheilu.com aiemmin uutisoi. Rublev on voittanut urallaan yhden Masters-1000 -kisan ja se on tämän vuoden Monte Carlon Masters-kisan voitto.

Hurkaczilla on tilillään yksi voitto ja se on Miamista 2021, kun Italian Jannik Sinner kaatui kahdessa erässä.

Sunnuntaisen loppuottelun voittaja tienaa reilut 1,2 miljoonaa dollaria ja 1000 ATP-pistettä. Häviäjä joutuu tyytymään reiluun 600 tuhanteen dollariin ja 600 pisteeseen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis