Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Suomen tennistähti lähellä Tukholman ATP-kisaa! – Tässä sunnuntain vastustaja

Otto Virtanen Davis Cupissa.
AOP

Suomen miestenniksen kakkospelaaja Otto Virtanen aloitti lauantaina Tukholman ATP-turnauksen karsinnat hienolla voitolla. Virtanen eteni karsinnoissa sijoitettuna jatkoon ja kohtaa venäläispelaajan toisella kierroksella. Karsinnoissa vaaditaan kaksi voittoa, jotta pääsee mukaan varsinaiseen turnaukseen. Emil Ruusuvuori on mukana pääsarjassa.

Otto Virtanen palasi voittojen tielle lauantaina kaatamalla Tukholman ATP-250 -tason kilpailujen karsinnassa Bosnia ja Hertsegovinan ykköspelaaja Damir Dzumhurin. Virtanen kaatoi Dzumhurin tiukan kolmen erän taistelun jälkeen 6-4, 6-7, 7-6 -erin ja kohtaa karsintojen toisella kierroksella venäläisen Pavel Kotovin. Kotov käytti kaksi erää Ukrainan Vitaliy Sachkoa vastaan omassa karsintaottelussaan.

Virtanen mursi ottelun avauserässä kahdesti Dzumhurin syötön ja vei erän 6-4 -lukemin, sillä menetti itsekin syötön kertaalleen. Toisessa erässä Dzumhur karkasi murrolla johtoon, mutta kymmenennessä pelissä suomalainen mursi takaisin ja vei erän katkaisupeliin, jonka vastustaja vei selvin 7-2 -lukemin.

Päätöserässä nähtiin neljä peliä putkeen pelkkiä murtoja. Molemmat mursivat toistensa syötöt kahdesti putkeen Dzumhurin oltua koko ajan edellä. Lopulta erässä selvittiin katkaisupeliin, jonka Virtanen vei 7-3 -lukemin ja näin koko ottelun.

Sunnuntaina karsinnoissa ykkössijoitettu Tshekin Tomas Machac kohtaa Kroatian nuoren Dino Prizmicin. Kolmossijoitettu Liam Broady pelaa Itävallan kovalyöntistä Filip Misolicia vastaan. Neljännessä ottelussa Romanian Radu Albot kohtaa Libanonin Benjamin Hassanin.

Tukholman turnauksen kaavio julkaistiin lauantaina. Karsinnoista jatkoon selviävät pelaajat kohtaavat ensimmäisellä kierroksella joko Emil Ruusuvuoren, Jiri Leheckan, Christopher Eubanksin tai Daniel Evansin. Evans, Eubanks ja Lehecka ovat sijoitettuja pelaajia. Täten on mahdollista, että Tukholmassa nähdään suomalaisten välinen taistelu ensimmäisellä kierroksella.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis