Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Suomen tennistähden urakka käynnistyy – Pisteitä paljon puolustettavana

Emil Ruusuvuori Tukholman ATP-kisassa.
AOP

Tukholmassa pelataan tällä viikolla yksi kolmesta ATP-kiertueen turnauksesta. Tukholman kisassa on voittajalle luvassa 250 ATP-pistettä, kuten myös Belgian Antwerpenissä käytävässä turnauksessa. Japanin pääkaupungissa Tokiossa pelataan ATP-500 -tason turnausta. Suomen Emil Ruusuvuori hakee menestystä toisena vuotena putkeen Ruotsin pääkaupungista.

Suomen miestenniksen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori aloittaa urakkansa Tukholman ATP-turnauksessa. Ruusuvuori kohtaa ensimmäisellä kierroksella karsintojen kautta tiensä pääsarjaan selvittäneen Libanonin Benjamin Hassanin. Ottelun voittaja kohtaa toisella kierroksella Hollannin Tallon Griekspoorin, joka on turnauksessa sijoitettu kolmanneksi.

Ruusuvuorella on ATP-rankingin osalta paljon puolustettavaa tällä viikolla. Vuosi sitten Ruusuvuori eteni saman turnauksen välieriin, eli keräsi huimat 75 pistettä. Välierässä Ruusuvuori hävisi tylysti Kreikan Stefanos Tsitsipasille.

Tämän vuoden Tukholman turnauksessa tie välieriin on auki. Mikäli suomalainen hoitaa ensimmäisen kierroksen testinsä, niin vastaan asettuva Griekspoor ei ole ylitsepääsemätön este. Hollantilainen on voittanut Ruusuvuorta vastaan molemmat tämän vuoden ottelut 2-0 -erin, mutta pelaajana haaste voisi olla suurempi.

Kaaviossa mahdolliseen puolivälierään tulisi vastaan Yhdysvaltain Christopher Eubanks, Italian Lorenzo Sonego tai Venäjän Pavel Kotov. Turnauksen ykkössijoitettu pelaaja eli Tanskan Holger Rune on yläkaaviossa kuten myös Ruusuvuori. Rune kohtaa toisella kierroksella Serbian Miomir Kecmanovicin ja mahdollisessa puolivälierässä joko Ruotsin Elias Ymerin tai Kroatian lupaavan Dino Prizmicin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis