Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Kauhajoki ja Kataja avaavat FIBA Europe Cupin lohkovaiheen tänään – Suomalaisjoukkueilla heti kovat vastukset eurokentillä

Kauhajoki ja Kataja avaavat FIBA Europe Cupin lohkovaiheen tänään
AOP

Suomalaisjoukkueista Kataja Basket sekä Kauhajoki pelaavat tällä kaudella FIBA Europe Cupissa.

Eurotaipaleensa molemmat joukkueet pääsevät aloittamaan tänään keskiviikkona, kun FIBA Europe Cupin lohkovaiheet käynnistyvät suomalaisjoukkueiden osalta. Kauhajoki aloittaa oman urakkansa kotikentällä ja Kataja puolestaan matkaa vierasotteluun Puolaan.

Viime kaudella upeasti Europe Cupissa neljän parhaan joukkoon selviytynyt Kauhajoki pelaa tänään kotihallissaan liettualaista Jonava CBetia vastaan kello 18:30.

– Jonava on aloittanut Liettuan sarjan vahvasti. He hävisivät sunnuntaina Zalgirikselle, joten alla on ottelu euroliigajoukkuetta vastaan. Kun peli oli sunnuntaina, niin heillä oli keskiviikon otteluun hieman lyhyempi valmistautumisaika kuin meillä, Kauhajoen päävalmentaja Janne Koskimies ennakoi ottelun alla Basket.fi:n mukaan.

– Meidän tavoitteena on pistää kova paine heidän takamiehiin ja pakottaa muita pelaajia tuomaan palloa ylös. Meidän pitää olla aggressiivinen kokokentänpuolustuksessa. Jos lähdemme pakittamaan ja annamme heidän tuoda palloa helposti ylös sekä pelata palloa helposti korisläheisyyteen, niin olemme vaikeuksissa, Koskimies analysoi.

Jonava CBetin lisäksi Kauhajoki kohtaa Europe Cupin lohkovaiheessa kyproslaisen Petrolina AEK:in sekä saksalaisen Rostock Seawolvesin.

Kataja puolestaan saa lohkovaiheessa vastaansa puolalaisen Legia Varsovan, romanialaisen CSM SCU Oradean sekä slovenialaisen Patrioti Levicen. Keskiviikkona Kataja avaa pelit Legia Varsovan vieraana kello 21.

Joukkueet pelaavat Europe Cupissa kaksinkertaisen runkosarjan, jonka jälkeen 10 lohkovoittajaa sekä kuusi parasta kakkosta etenevät toiselle kierrokselle neljään neljän joukkueen lohkoon. Toiselta kierrokselta jokaisen lohkon kaksi parasta etenee puolivälieriin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo