Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Amerikkalainen jalkapallo

Huippulupaus loukkaantui! – NFL-seuralle karmaiseva takaisku

Indianapolis Coltsin pelinrakentaja Anthony Richardson.
AOP

Amerikkalaisen jalkapallon NFL:n runkosarjaa on pelattu vasta kuusi viikkoa ja jo nyt on nähty paljon ikäviä loukkaantumisia. Yksi merkittävimmistä loukkaantumisista tapahtui Indianapolis Coltsille, jonka pelinrakentaja sai leikkaushoitoa vaativan vamman. Tämän takia pelaajaa ei nähdä enää loppukaudella peleissä mukana.

Shane Steichenin valmennukseen täksi kaudeksi siirtynyt Indianapolis Colts sai karmaisevia uutisia. Joukkueen huippulupaava pelinrakentaja Anthony Richardson loukkaantui ja tarvitsee vammaansa leikkaushoitoa. Richardsonin heittävän käden olkapää on rikki ja se tarvitsee leikkaushoitoa korjaamiseen.

Richardson varattiin viime kevään NFL:n varaustilaisuudessa neljäntenä pelaajana. Vamma yhdysvaltalaiselle sattui Tennessee Titansia vastaan pelatussa ottelussa lokakuun kahdeksas päivä.

– Kaikkien lääkärihenkilökunnan selvitysten jälkeen tulimme tulokseen, jossa Richardsonin olkapää tarvitsee leikkaushoitoa. Se päättää samalla hänen tulokaskautensa, kommentoi Coltsin omistaja Jim Irsey.

Colts on aloittanut kauden kolmella voitolla kuuteen otteluun. Jatkossa joukkueen pelinrakentajana toimii Gardner Minshew, joka on pelannut kaksi edellistä ottelua. Viime viikolla joukkue taipui AFC:n eteläisen divisioonan kärkiottelussa Jacksonville Jaguarsille tylysti 33-20 -lukemin.

Päävalmentaja Steichen näkee, että Richardsonin leikkaushoito on vain hyvä asia tulevaisuuden kannalta.

– Tämä tulee olemaan iso juttu tulevaisuuden kannalta. Hän on loistava kilpailija ja erinomainen pelaaja. Me tarvitsen hänet parhaassa iskussa, joten tämä on tulevaisuuden kannalta erinomainen asia, jonka kanssa edetä.

21-vuotias Richardson heitti neljään otteluun yhteensä 577 jaardia ja kolme touchdownia. Syötönkatkoja tuli vain yksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Amerikkalainen jalkapallo