Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

NBA-tähti jätti jälleen harjoitukset väliin: Siirto vain ajan kysymys? – “Tilanne on jatkunut jo pitkään”

James Harden
AOP

Koripalloliiga NBA:n raikulipoika, James Harden on jälleen päätynyt otsikoihin. Philadelphia 76ersia edustava Harden jätti toista päivää perätysten joukkueensa harjoitukset väliin torstaina. 76ersin valmentaja, Nick Nurse otti kantaa takavuosien supertähden tilanteeseen.

Philadelphia 76ersin takamies James Harden jätti torstaina harjoitukset väliin toisena päivänä peräkkäin. Joukkue ilmoitti virallisesti, että tyytymätön pelaaja on poissa henkilökohtaisten syiden takia.

76ersin päävalmentaja, Nick Nursen antamat kommentit kertovat omaa kieltään Hardenin tilanteesta.

– Mielestäni organisaatio on tehnyt selväksi, mitä on tekeillä, valmentaja totesi.

– He työstävät asioita, mutta kuten sanomme, päivä kerrallaan. Meillä oli tänään todella hyvät ja energiset harjoitukset. Keskitymme niihin pelaajiin, jotka olivat täällä.

Harden ei ole toistaiseksi vielä pelannut ainoatakaan ottelua preseasonin aikana. Hän liittyi mukaan harjoituskaudelle ja treenasi joukkueen mukana sen jälkeen, kun hän oli ehtinyt jättää siirtopyynnön työnantajalleen.

– Tämä tilanne on jatkunut jo pitkään, Nurse jatkoi.

– Minulla on työ tehtävänä niiden kavereiden kanssa, jotka ovat täällä, ja me keskitymme työntekoon. Jos muutoksia tapahtuu, me sopeudumme. Siinä kaikki.

Lähde: Toronto Star

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo