Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Tylysti takkiin suomalaisjoukkueille – Kauhajoki ja Kataja taipuivat koripallon eurokentillä

Kataja Basket FIBA Europe Cupissa
AOP

FIBA Europe Cupin lohkovaihe startattiin suomalaisjoukkueiden osalta keskiviikkona. Kauhajoki isännöi kotikentällään liettualaista Jonava CBetia ja Kataja Basket matkasi puolalaisen Legia Varsovan vieraaksi.

Kumpikaan suomalaisjoukkueista ei vielä avausottelussaan pystynyt voittoa kampeamaan. Kauhajoki joutui myöntämään Jonava CBetin kotiparketillaan koriluvuin 88-104 paremmaksi ja Kataja puolestaan jäi isokokoisen Legia Varsovan jyrän alle ja taipui koriluvuin 85-62.

Kauhajoki oli hyvin pelissä mukana reilut kaksi ensimmäistä neljännestä. Kolmannen neljänneksen lopulla liettualaiset pääsivät kuitenkin hurjalla erän lopun 0-10 pisteputkella karkuun eikä Kauhajoki enää pystynyt kirimään kiinni.

– Ensimmäiseen puoliaikaan voidaan olla tyytyväisiä. Meidän pelaamisemme oli suunnitelman mukaista avauspuolikkaalla: heitettiin paljon kolmosia ja saatiin paljon hyökkäyslevypalloa, päävalmentaja Janne Koskimies summasi Basket.fi -sivuilla.

– Kurinalaisuutemme petti kolmannella kympillä, kun virhetili täyttyi nopeasti ja he pääsivät 16 kertaa neljänneksen aikana vapaaheittoviivalle. Se oli ottelun ratkaisu tänään.

Kataja puolestaan joutui taipumaan omassa ottelussaan erityisesti korin alla, jossa isokokoinen Legia Varsovan joukkue käytti kokoeronsa häikäilemättä hyväksi.

– Tiedettiin, että olemme useammalla pelipaikalla lyhyempiä ja kevyempiä – ja jos annamme Legian pelaamaan sellaista korista kuin he haluavat – tulee pitkä ilta, Katajan päävalmentaja Petri Virtanen totesi.

– Jokaisella pelaajalla oli omat hetkensä, ja he näyttivät, että pystyvät pelaamaan tällä tasolla. Kollektiivisesti ei onnistuttu tänään lähimainkaan toteuttamaan koko 40 minuuttia.

Europelit jatkuvat suomalaisjoukkueiden osalta 25. lokakuuta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo