Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Tokion ATP-kisassa puolivälierät! – Jenkkitähdet kohtaavat toisensa

Yhdysvaltain Ben Shelton tavoittelee jälleen menestystä tenniskentillä.
AOP

Japanin pääkaupungissa Tokiossa pelataan tällä viikolla ATP-kiertueen jättimäistä turnausta. Turnauksessa on jaossa 500 ATP-pistettä voittajalle ja muhkeat palkintorahat. Turnauksessa on perjantaina luvassa neljä puolivälieräottelua, joista selvitetään neljä pelaajaa lauantain välieriin. Otteluista voidaan odottaa äärimmäisen tasaisia vääntöjä.

Tokion ATP-500 -turnauksessa on edetty puolivälierävaiheeseen. Turnauksessa on mukana enää kahdeksasta sijoitetusta pelaajasta kolme, kun ykkös-, kakkos- ja kolmossijoitetut pelaajat ovat lentäneet katsomoon.

Turnauksessa välierään pääsy tietää vähintään 99 tuhannen dollarin tienistejä ja 180 ATP-pistettä.

Korkein sijoitettu pelaaja on Australian Alex De Minaur, joka kohtaa yläkaavion puolivälierässä Venäjän Aslan Karatsevin.

Karatsev oli alkuvuoden hukassa oman pelinsä kanssa, mutta on jälleen löytänyt hyvän vireen. Shanghain Masters-turnauksessa tappio tuli ensimmäisellä kierroksella, mutta Tokiossa on kaatunut kaksi kovaa pelaajaa. US Openissa Karatsev eteni kolmannelle kierrokselle, mutta taipui Yhdysvaltain Ben Sheltonille.

ATP-listalla sijalla 19 oleva Shelton ei tähän turnaukseen saanut sijoitusta, mutta kohtaa puolivälierässä sijoitetun maanmiehensä Tommy Paulin.

Paul sijoitettiin turnauksessa viidenneksi ja on ATP-listalla jopa Sheltonin edellä sijalla 12.

Sheltonilla on erinomainen syksy takana. US Openissa nuori yhdysvaltalainen eteni aina välieriin asti, mutta taipui turnauksen voittaneelle Serbian Novak Djokovicille suoraan kolmessa erässä.

Shanghain Masters-turnauksessa Shelton eteni puolivälierään, mutta taipui Sebastian Kordalle, joka hävisi välierän turnauksen voittaneelle Hubert Hurkaczille.

Tässä turnauksessa Shelton on saanut urakoida täydet kuusi erää kahdella ensimmäisellä kierroksella Japanin Taro Danielia ja Australian Jordan Thompsonia vastaan.

Paul pelasi Davis Cupissa Hollannin Botic van De Zandschulpia ja Suomen Emil Ruusuvuorta vastaan häviten ottelut suoraan kahdessa erässä.

Pekingin ATP-turnauksessa tappio tuli heti ensimmäisellä kierroksella Venäjän Daniil Medvedeville. Shanghain Masters-turnauksessa Paul eteni neljännelle kierrokselle, mutta taipui kovan taistelun jälkeen Andrey Rubleville kahdessa erässä. Tässä turnauksessa Paul on selvinnyt suhteellisen helpolla kahdeksan parhaan joukkoon.

Muissa puolivälierissä Japanin Shintaro Mochizuki kohtaa Australian Alexei Popyrinin ja Kanadan Felix Auger-Aliassime saa vastaansa Marcos Gironin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis