Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Toto Wolff avautuu Mersu-kuskien väleistä: “On ollut joitain epämiellyttäviä tilanteita…”

Toto Wolff
AOP

Mercedes-pomo, Toto Wolff vakuuttaa, että kaikki on hyvin tiimin kuljettajien, Lewis Hamiltonin ja George Russellin välillä. Miesten välit ovat olleet koetuksella kahden edellisen osakilpailun aikana.

Mercedeksen tallipäällikkö, Toto Wolff on joutunut missaamaan kaksi edellistä F1 GP:tä käytyään polvileikkauksessa. Edellisten kisaviikonloppujen aikana Mersu-kuljettajien, Lewis Hamiltonin ja George Russellin välillä on näkynyt selkeästi jännitteitä.

Tallimääräykset näyttivät nakertavan miesten välejä Suzukassa. Tämän jälkeen Qatarissa sattunut kolari, joka pakotti Hamiltonin keskeyttämään, löi entisestään bensaa liekkeihin.

Jälleen töihin palannut Wolff kuitenkin vakuuttaa Total Motorsportin mukaan, että tähtikuljettajien välit ovat kunnossa menneistä tapahtumista huolimatta.

– On ollut joitain epämiellyttäviä tilanteita, joista olemme joutuneet keskustelemaan. Olemme jättäneet saavuttamatta paljon pisteitä, mutta kukaan ei ole siitä tietoisempi kuin molemmat kuljettajamme.

– Joskus tällaisia hetkiä tarvitaan kehittymisen kannalta, ja jotta vastaisuudessa vastaavilta tilanteilta voitaisiin välttyä.

– He ovat kilpakuljettajia, jotka kilpailevat kovaa. Ensimmäinen kilpailijasi on tallitoverisi, jonka takia suhtaudun kaikkeen rauhallisin mielin. Olen itsekin jälleen mukana.

Hamilton on kuljettajien pisteissä kolmantena. Russell pitää kahdeksatta sijaa hallussaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1