Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Tätä mieltä Ruotsin hiihtotähti on Rukasta: “P*skoja paikkoja”

Frida Karlsson maastohiihto Ruotsi
AOP

Ruotsin hiihtotähti Frida Karlsson pitää epätodennäköisenä, että maan maastohiihtojoukkuetta kohtaisi terrori-uhka Rukan kaltaisissa “pienissä p*skoissa paikoissa”.

Hiihdon maailmancup starttaa perinteiseen tapaan marraskuussa Rukalla. Ruotsin maastohiihtotähti Frida Karlsson kuvaili vastikää Rukaa haastattelussa tavalla, joka ei varsinaisesti imartele paikkaa.

Karlsson kommentoi haastattelussa Ruotsin yleisradio SVT:lle viime viikon traagista terrori-iskua sekä sen vaikutusta pian alkavaan maastohiihtokauteen.

Viime viikon maanantaina kaksi Ruotsin jalkapallomaajoukkueen kannattajaa sai surmansa Brysselissä. Kannattajat olivat matkanneet kaupunkiin katsomaan Ruotsin ja Belgian välistä EM-karsintaottelua, kun tunisialaismies ampui heidät stadionin ulkopuolella. Viranomaisten mukaan isku oli kohdistettu nimenomaan ruotsalaisiin.

– Se on tietenkin kamalaa. On karmeaa tulla ammutuksi, kun on kannustamassa joukkuettaan ja maataan, Karlsson sanoi.

Tapahtunut on herättänyt Ruotsissa keskustelua terrori-uhasta myös muun muassa maastohiihtojoukkueessa ja maan hiihtoliitto onkin ryhtynyt iskun jälkeen toimenpiteisiin.

– Olemme saaneet päivityksiä koko organisaatioomme. Tietynlaisia käyttäytymissääntöjä kuten esimerkiksi se, että matkustamme siviilivaatteissa. Uskon, että liitto huolehtii näistä asioista, Karlsson kommentoi Ilta-Sanomien mukaan.

23-vuotias Karlsson ei kuitenkaan ole oman turvallisuutensa puolesta peloissaan.

– Matkustamme Rukan ja Livignon kaltaisiin paikkoihin. Ne ovat kuin pieniä p*skoja paikkoja, eivätkä ehkä pahimpia kohteita terrori-iskulle. Sen takia tilanne tuntuu hieman turvallisemmalta, olympia- ja MM-mitalisti latasi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu