Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Perinteikkään NBA-seuran vaikeuksille jatkoa – Kaksi avainpelaajaa sivussa vammojen takia

NBA
Unsplash

Detroit Pistons on jäänyt pudotuspelien ulkopuolelle neljänä vuonna peräkkäin. Joukkueen tilanne ei näytä kovinkaan lupaavalta uuden kauden kynnyksellä, kun avainpelaajiin lukeutuvat Bojan Bogdanovic ja Monte Morris kamppailevat vammojen kanssa.

Detroit Pistons ei ole edennyt NBA:n pudotuspeleihin sitten vuoden 2019. Joukkue ei ole voittanut yli 23 ottelua neljän edellisen kauden aikana. Uusi päävalmentaja Monty Williams pyrkii ohjaamaan nuorta Pistons-laumaa oikeaan suuntaan kauteen 2023-24 lähdettäessä, jotta joukkue pääsisi pois liigan häntäpäästä.

Tämä on kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty, kun sekä Bojan Bogdanovic että Monte Morris kärsivät ClutchPointsin mukaan loukkaantumisista. Ennen uuden kauden alkua Pistons antoi päivityksiä Bogdanovicin ja Morrisin tilanteesta, sillä molemmat ovat kärsineet loukkaantumisista koko alkukauden ajan.

Bogdanovic on ollut sivussa oikean jalan pohkeen venähdyksen vuoksi. Morris on puolestaan ollut sivussa selkävaivojen takia. Molempien tilannetta pidetään tarkasti silmällä tulevien viikkojen aikana.

Kaksikon puuttuminen on valtava takaisku Pistonsille, sillä heidän lisäkseen joukkueessa löytyy vain kaksi muuta yli 6 vuotta NBA:ssa pelannutta pelaajaa. Pistons avaa kautensa torstaina ottelulla Miami Heatia vastaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo