Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Ruotsin hiihtotähti haukkui Rukaa “p*skaksi paikaksi” – Pahoittelee nyt sanomisiaan: “Pyydän anteeksi Suomen kansalta”

Frida Karlsson pahoittelee kommenttejaan Rukasta
AOP

Ruotsin maastohiihtotähti Frida Karlsson suututti eilen monet suomalaiset kuvailemalla Rukaa “p*skaksi paikaksi”. Nyt ruotsalaistähti on korjannut sanojaan sekä pyytänyt kommenttejaan anteeksi.

Frida Karlsson puhui Ruotsin yleisradion SVT:n haastattelussa ruotsalaisiin kohdistuvasta terroriuhasta ja epäili, että todellista uhkaa Ruotsin hiihtomaajoukkueelle ei olisi Rukan ja Livignon kaltaisissa paikoissa.

Karlsson kuitenkin valitsi sanansa hieman heikosti ja kuvaili Rukaa muun muassa “pieneksi p*skaksi paikaksi”. Nyt nainen pahoitteleekin kommenttejaan, ja korostaa, ettei tarkoituksena ollut loukata ketään.

– Olen saanut tänään aika monta vihaista viestiä Suomesta. Koko juttu on selvä merkki siitä, että olen urheilija enkä poliitikko, Karlsson myönsi Expressen-lehdelle MTV Urheilun mukaan.

– Tarkoitin, että Ruka on pieni paikka, jos vertaa sitä esimerkiksi Brysseliin eikä siellä ole niin suurta riskiä [terrori-iskulle], nainen korjasi.

SVT:n haastattelussa Karlsson puhuikin viime viikolla Brysselissä tapahtuneessa iskussa, jossa kaksi ruotsalaista sai surmansa. Ruotsalaiskannattajat olivat matkanneet kaupunkiin katsomaan Ruotsin ja Belgian välistä jalkapallon EM-karsintaottelua, kun tunisialaismies ampui heidät stadionin ulkopuolella. Viranomaisten mukaan isku oli kohdistettu nimenomaan ruotsalaisiin.

Tapaus on saanut muun muassa Ruotsin hiihtoliiton reagoimaan mahdolliseen terroriuhkaan myös hiihtomaajoukkueen kohdalla.

Sanomisiaan pahoitellut Karlsson kertoi ymmärtävänsä suomalaisten loukkaantumisen.

– Se olisi sattunut sydämeeni, jos joku olisi puhunut pahaa Sollefteåsta, josta olen kotoisin. Sitä en todellakaan tarkoittanut.

– Pyydän anteeksi tässä ja nyt Suomen kansalta. Muotoilin sanani huonosti, Karlsson pahoitteli.

Hiihdon maailmancup starttaa Rukalla marraskuun lopussa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Talviurheilu