Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

NBA:n hallitsevan mestarin supertähti hurjassa vireessä heti kauden avauksessa: “Se antoi meille lisäpotkua”

Denver Nuggetsin Nikola Jokic
AOP

NBA:n kausi 2023-24 polkaistiin käyntiin viime yönä Suomen aikaa kahden ottelun voimin. Golden State Warriors avasi kautensa tappiolla kotonaan Phoenix Sunsille ja Los Angeles Lakers taipui vieraissa viime kauden mestarille Denver Nuggetsille.

NBA:n hallitsevan mestarin Denver Nuggetsin serbialainen supertähti Nikola Jokic hurjasteli heti kauden avauksessa tripla-tuplan ja johdatti joukkueensa 119-107 voittoon Los Angeles Lakersista. Serbialaistähti pussitti 29 pistettä, kahmi 13 levypalloa ja antoi 11 koriin johtanutta syöttöä.

Nuggets sai otteluun melkoisen lisäboostin, sillä ennen ottelun alkua joukkueen pelaajat saivat seremoniallisesti viime kauden mestaruussormuksensa. Mestaruus on Nuggetsin historian ensimmäinen, joten ennen peliä hallin kattoon nostettiin myös seuran ensimmäinen mestaruusviiri.

– Seremoniat antoivat meille lisäpotkua. Emme halunneet mitenkään pilata iltaamme, Jokic paljasti ottelua edeltäneistä tunnelmista.

– Ensimmäinen puoliaika oli meiltä mahtava, mutta sitten pikkuisen hyydyimme. Mutta loppujen lopuksi olimme todella hyviä ja voitimme ottelun, tyytyväinen supertähti iloitsi.

Viime kaudella Nuggets kaatoi Lakersin läntisen konferenssin finaaleissa tylysti 4-0 ja eteni NBA:n finaaleihin, missä se peittosi Miami Heatin niin ikää vakuuttavin 4-1 otteluvoitoin.

Jokic uskoo joukkueensa mahdollisuuksiin myös tulevana kautena ja joukkue onkin yksi kauden ennakkosuosikeista.

– Ei koskaan tiedä, mitä kausi tuo tullessaan. Hyökkäyksemme oli hyvä ja puolustuksemme myös. Jos pelaamme kuten tänä iltana, mielestäni meillä on mahdollisuus. Miksi ei olisi, Jokic tuumi Nuggetsin mahdollisuuksista mestaruuden uusimisesta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo