Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Otto Virtasen taival Ranskassa käynnistyy – Loistava kaavioarpa!

Otto Virtanen selvitti tiensä US Openiin.
AOP

Ranskan Brestissä pelataan tällä viikolla ATP:n haastajakiertueen turnausta, jossa voittajalle on tarjolla 100 ATP-pistettä. Mukana on myös Suomen kakkospelaaja Otto Virtanen, jonka turnaus käynnistyy keskiviikkona. Keskiviikkona pelataan turnauksen ensimmäinen kierros loppuun ja aloitetaan toista kierrosta. Torstaina toinen kierros pelataan loppuun ja perjantaina on luvassa puolivälierät.

Suomen miestenniksen kakkospelaaja Otto Virtanen omaa Ranskassa erinomaisen mahdollisuuden ATP-rankingin nostamiseen. Viime vuonna vastaavalta viikolta pisteitä suomalaiselle ei liikaa kertynyt, joten huippuonnistuminen Brestissä nostaisi merkittävästi Virtasen ATP-rankingin sijoitusta.

Virtanen kohtaa Brestin turnauksen ensimmäisellä kierroksella viidenneksi sijoitetun Ranskan Constant Lestiennen, joka pelasi viime viikolla Italian Olbiassa haastajatason turnausta selviytyen kolmannelle kierrokselle. 31-vuotias Lestienne on voittanut US Openin jälkeen kaksi kovalla kentällä pelattavaa haastajakiertueen turnausta, kun St. Tropezin ja Alicanten haastajakisat kääntyivät ranskalaisen nimiin.

Otteluparin voittaja kohtaa torstaina toisella kierroksella kokeneen ranskalaisen Benoit Pairen. Paire kaatoi omassa avauskierroksen ottelussaan maanmiehensä Corentin Moutetin suoraan kahdessa erässä. Puolivälierässä näiden otteluiden voittajat kohtaavat joko Portugalin kakkossijoitetun Nuno Borgesin tai Ranskan Titouan Droguetin.

Turnauksen ykkössijoitettu Ranskan Richard Gasquet taipui heti avauskierroksen ottelussa Yhdysvaltain kovavireiselle Brandon Nakashimalle kahdessa erässä. Kolmossijoitettu Espanjan Jaume Munar kaatui maanmiehensä Pedro Martinezin käsittelyssä ensimmäisellä kierroksella kolmessa erässä, joten kärkisijoitetuista useampi pelaaja on jo laulukuorossa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis