Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Suns väänsi NBA:ssa voiton Warriorsista – Kotiyleisöltä paljonpuhuva reaktio entiselle Warriors-tähti Kevin Durantille

Golden State Warriors avasi NBA-kautensa tappiolla Phoenix Sunsille
AOP

NBA:n kausi 2023-24 polkaistiin käyntiin viime yönä Suomen aikaa kahden ottelun voimin. Golden State Warriors avasi kautensa tappiolla kotonaan Phoenix Sunsille ja Los Angeles Lakers taipui vieraissa viime kauden mestarille Denver Nuggetsille.

NBA:n mestarisuosikkeihin lukeutuva Golden State Warriors avasi kautensa isännöimällä Phoenix Sunsia Chase Centerissä.

Suns oli muutaman pisteen verran parempi ja nappasi kauden avausottelustaan voiton koriluvuin 104-108.

Vierasjoukkueen pistekuningas oli 32 pisteellä Devin Booker. Warriorsin supertähti Stephen Curry pussitti 27 pistettä ja miehen entinen tutkapari Kevin Durant 18 pistettä Sunsille. Sunsista Warriorsiin siirtynyt Chris Paul heitti Warriors-debyytissään 14 pistettä.

Durant pelasi Warriors-fanien edessä ensimmäisen kerran sitten vuoden 2019, kun supertähti jätti joukkueen kahden NBA-mestaruuden jälkeen. Vuonna 2021 Durant pelasi Chase Centerissä Brooklyn Netsin paidassa, mutta tuolloin paikalla ei ollut faneja koronarajoitusten vuoksi. Viime kaudella supertähti oli loukkaantuneena kun Suns vieraili Warriorsin luona.

Warriors yleisö toivotti Durantin raikuvin aplodein tervetulleeksi takaisin kaupunkiin. Supertähti Durant pelasi vuosina 2017-2019 kolme kertaa peräkkäin Warriorsin kanssa NBA:n finaaleissa, voittaen kahdesti.

Tasaisessa ottelussa molemmat joukkueet olivat hetkittäin niskan päällä. Suns venytti johtonsa ensimmäisellä puoliajalla jopa 11 pisteeseen. Warriors puolestaan vastasi kolmannella neljänneksellä ja otti kuskin paikan itselleen. Neljännen erän alussa ilman Currya pelannut Warriors otti kuitenkin pari minuuttia toden teolla vastaan ja Suns sai kasvatettua riittävän johdon, mikä piti loppuun saakka.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo