Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Järkyttävät rikossyytteet syynä NBA-uran päätökselle? – “Ensimmäinen asia, joka tuli mieleeni…”

Dwight Howard
AOP

Entinen Los Angeles Lakersin tähtipelaaja, Dwight Howard pelaa tätä nykyä Taiwanin pääsarjassa. Yhdysvaltalaisen TV-persoonan, Stephen A. Smithin mukaan Howardin NBA-ura päättyi häneen kohdistuvien vakavien rikosepäilyjen takia.

Stephen A. Smithin mukaan Dwight Howard ei saanut sopimusta NBA:han viime vuoden päätteeksi, koska liigan joukkueet olivat tietoisia häntä vastaan nostetusta oikeusjupakasta.

Howard, joka pelaa nykyään Taiwanin pääsarjassa, joutuu vastaamaan syytöksiin seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja pahoinpitelystä, jotka ovat väitetysti tapahtuneet hänen kotonaan Georgiassa vuonna 2021.

Entinen Los Angeles Lakersin pelaaja on haastettu kotiosavaltiossaan oikeuteen Stephen Harper -nimisen miehen toimesta, joka väittää joutuneensa seksuaalisesti hyväksikäytetyksi heinäkuussa 2021. Howard on kiistänyt syytökset ja väittää seksuaalisen kanssakäymisen tapahtuneen yhteisymmärryksessä.

Smith ei ota kantaa Howardin syyllisyyteen, mutta uskoo oikeusprosessin olleen syynä sille, ettei miehelle tarjottu sopimusta minkään NBA-joukkueen taholta.

– Antakaa, kun kerron teille jotain. Ensimmäinen asia, joka tuli mieleeni oli se, että tästä syystä kukaan ei halunnut Howardia. Me toimittajat tiedämme aina enemmän kuin paljastamme, Smith kommentoi Daily Mailin mukaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo