Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Lauri Markkanen loisti NBA-kauden avauksessa – Utah Jazzin esitys kokonaisuutena jätti kuitenkin paljon kysymyksiä

Lauri Markkanen Utah Jazzin NBA-kauden avauksessa
AOP

Lauri Markkasen Utah Jazz avasi NBA-kautensa tappiolla Sacramento Kingsille.

Lauri Markkasen tähdittämä Utah Jazz avasi uuden NBA-kautensa kotiparketillaan torstain vastaisena yönä Suomen aikaa. Suomalaistähti Markkanen oli tulessa heti avausottelussa, mutta tuloksena oli kuitenkin tappio.

Jazzin viime kausi NBA:ssa oli erityisesti kauden alussa selvästi odotettua parempi. Joukkue pelasi lopulta ennakoitua paremmin 37-45 ja tavoitteena on jatkaa tulevalla kaudella viime kaudella aloitettua hyvää nousua.

Markkanen pelasi hienon pelin kauden avauksessa heittäen 19 pistettä, kahmien 10 levypalloa ja antaen yhden koriin johtaneen syötön. Edes Markkasen tupla-tupla ei kuitenkaan Jazzia auttanut, vaan lähestulkoon koko ottelun johtanut Kings, vei pelin lopulta koriluvuin 130-114.

Markkaselle tuleva kausi on toinen Utah Jazzissa. Viime kaudella suomalainen ponnisti tähden lailla NBA:n kirkkaimpaan kärkeen, mistä osoituksena oli muun muassa valinta NBA:n tähdistöjoukkueeseen. Tällä kaudella yhä useampi silmäpari seuraakin tiukasti suomalaisen otteita maailman parhaassa koripalloliigassa.

Heti kauden avausottelu paljasti kuitenkin Utahin pelistä kokonaisuutena huomattavia epäkohtia ja edessä saattaa olla vaikea taival runkosarjassa.

NBA-kauden ennakoissa Jazzia ei ole ennakoitu pudotuspeleihin ja joukkueen rosteria ei olla arvioitu juurikaan viime kautta paremmaksi. Jazz luopui viime kaudella parista avainpelaajasta, eikä kunnon ratkaisuvoimaa tunnu Markkasen tueksi vielä löytyneen.

Muun muassa hienon tulokaskauden viime kaudella pelanneelta Walker Kessleriltä sekä isoa pistevastuuta Markkasen lisäksi kantaneelta Jordan Clarksonilta odotetaan paljon myös tällä kaudella.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo