Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Tämän takia UFC-tähdelle ei etsitä uutta vastustajaa: “Olisi epäkunnioittavaa edes pyytää…”

Dana White UFC
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, pitkään odotettu UFC:n superottelu Jon Jonesin ja Stipe Miocicin välillä jäi toistaiseksi toteutumatta ensin mainitun loukkaantumisen takia. Lajin kattojärjestön pomo, Dana White perustelee, miksei Miocicille etsitty nopealla aikavälillä uutta vastustajaa.

UFC-fanit kokivat hiljattain suuren pettymyksen, kun Jon Jonesin ja Stipe Miocicin välille kaavailtu ottelu jouduttiin perumaan. Jonesin kärsimä olkapäävamma sotki suunnitelmat ja kahden lajin suurnimen kohtaaminen siirtyy hamaan tulevaisuuteen.

Miocicin uskottiin astuvan tästä huolimatta kehään ottelemaan väliaikaisesta mestaruudesta, mutta Dana White ei lämmennyt ajatukselle.

– Kyseessä on kaikkien aikojen paras raskaansarjan ottelija ja kaikkien aikojen paras vapaaottelija. Tämä ottelu on historiallinen ottelu molemmille, White kommentoi MMA Insightin mukaan.

– Olisi epäkunnioittavaa edes pyytää Stipeä ottelemaan väliaikaisesta mestaruudesta. Tämä on kahden legendan välinen ottelu, jonka kaikki haluavat nähdä he itse mukaan luettuna.

– On selvää, että Stipe on pettynyt tilanteeseen, sillä hän on ollut harjoitusleirillä käyttäen paljon aikaa, energiaa ja rahaa otteluun valmistautumiseen. Totta kai hän on poissa tolaltaan, mutta tämä (ottelun peruuntuminen) ei ole kenenkään syy.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit