Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Venäjän tennistähdeltä mykistävä esitys! – Hävisi vain viisi pistettä

Daniil Medvedev jatkaa Wimbledonin välierään.
AOP

Itävallan pääkaupungissa Wienissä pelataan tällä viikolla ATP-500 -tason turnausta. Turnaukseen pääsi mukaan 32 pelaajaa, joten kisa pelataan hyvin tiiviissä paketissa läpi. Torstaina turnauksessa pelataan toinen kierros päätökseen ja perjantaina luvassa on puolivälierät. Kaksi pelaajaa puolivälieriin on jo selvillä ja torstaina selvitetään loput kuusi.

Wienin turnauksen hallitseva mestari Venäjän Daniil Medvedev aloitti turnauksen erinomaisella tavalla keskiviikkona. Medvedev kaatoi omassa ensimmäisen kierroksen ottelussaan ykkössijoitettuna pelaajana Ranskan nuoren Arthur Filsin suoraan kahdessa erässä 6-4, 6-2 -erin.

Medvedev voitti ottelun todella vakuuttavasti, sillä venäläinen palloseinä menetti omalla syötöllään koko ottelussa vain viisi pistettä. Medvedev mursi Filsin syötön kolmesti. Fils pelasi viime viikolla Belgian Antwerpenin turnauksen loppuottelussa Alexander Bublikia vastaan.

Venäläinen kohtaa toisen kierroksen ottelussa torstaina Bulgarian Grigor Dimitrovin, joka kaatoi Italian Lorenzo Musettin avauskierroksella. Toisen kierroksen ottelun voittaja kohtaa perjantain puolivälierässä Venäjän Karen Khachanovin, joka kaatoi Tshekin Jiri Leheckan keskiviikkona.

Dimitrov on ollut viime aikoina erinomaisessa vireessä, sillä Shanghain Masters-turnauksessa kokenut pelaaja eteni välieriin hävitäkseen Andrey Rubleville ja Pekingin ATP-500 -kisassa Dimitrov hävisi välierän Jannik Sinnerille. Sinner kaatoi Pekingin finaalissa nimenomaan Medvedevin.

Chengdun ATP-250 -kisassa US Openin jälkeen Dimitrov hävisi Alexander Zvereville välierän. Saksalaiselle Dimitrov kaatui myös US Openissa kolmannella kierroksella.

Wienin turnauksen kakkossijoitettu pelaaja eli Italian Sinner kaatoi Ben Sheltonin keskiviikkona suoraan kahdessa erässä 7-6, 7-5 -erin. Sinner antoi ottelussa neljä murtopalloa yhdysvaltalaiselle, mutta ei menettänyt kertaakaan syöttöään.

Sinner pelaa toisella kierroksella maanmiestään Lorenzo Sonegoa vastaan, joka kaatoi Argentiinan Francisco Cerundolon avauskierroksella kolmessa erässä.

Italialaisten välisen taiston voittaja kohtaa puolivälierässä joko Ranskan Gael Monfilsin tai Yhdysvaltain Frances Tiafoen. Monfils voitti vastikään Tukholman ATP-250 -turnauksen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis