Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ralli

MM-rallissa eletään ratkaisun hetkiä – Näin Rovanperä varmistaa maailmanmestaruutensa

Kalle Rovanperä johtaa rallin MM-sarjaa
AOP

Rallin MM-sarjassa ajetaan parhaillaan kauden toiseksi viimeistä osakilpailua. Keski-Euroopan ralli saatiin käyntiin torstaina kahden erikoiskokeen voimin ja homma jatkuu tänään perjantaina kuudella erikoiskokeella.

Hyundain Thierry Neuville pääsee starttaamaan perjantain ajopäivän kärkipaikalta. M-Sport Fordin Ott Tänak vaanii kahden erikoiskokeen jälkeen kuitenkin vain 1,2 sekunnin päässä.

Kaksikkoa seuraa Toyotan kaksikko Sebastien Ogier sekä Kalle Rovanperä. Tallikaverukset toisistaan erottaa vain yksi sekunnin kymmenys. Hyundain Teemu Suninen ajaa rallissa avauspäivän jälkeen viidentenä.

Rovanperällä on mahdollisuus varmistaa uransa toinen maailmanmestaruus viikonloppuna. Suomalainen juhlii toista perättäistä MM-sarjan mestaruutta, mikäli tämän tallikaveri Elfyn Evans ei pysty miesten välistä eroa kaventamaan.

Evansin ja Rovanperän erottaa MM-sarjassa parhaillaan 31 pistettä. Se tarkoittaa, että kun ajamatta on tämän viikonlopun jälkeen enää yksi osakilpailu, ei Evans pysty Rovanperää enää tavoittamaan ellei tämä kavenna eroa tänä viikonloppuna.

Mestaruuden kannalta Keski-Euroopan ralli alkoi Rovanperän puolesta suotuisasti. Evans sortui toisella erikoiskokeella ikävään virheeseen ja on avauspäivän jälkeen kahdeksantena.

– Ajoin yhden risteyksen pitkäksi, kun renkaat menivät lukkoon. Siinä meni aikaa, mies kertoi Rallit.fi– sivustolle.

Rovanperän kamppailee tietysti myös viikonlopun voitosta, mutta sitäkin tärkeämpää on Evansin pitäminen takana.

– Tärkeintä on pysyä Elfynin lähellä. Vaikea viikonloppu on tulossa, suomalainen ennakoi.

Perjantain ensimmäinen erikoiskoe starttaa kello 10.50.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ralli