Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Amerikkalainen jalkapallo

Uskomaton esitys! – NFL:n mestarisuosikki palasi raiteilleen

Buffalo Billsin pelinrakentaja Josh Allen.
AOP

Amerikkalaisen jalkapallon pääsarjassa NFL:ssä käynnistyi kahdeksas peliviikko runkosarjan osalta. Peliviikko käynnistettiin New Yorkin osavaltiosta, kun Buffalo Bills isännöi Tampa Bay Buccaneersia. Ottelu oli alkuun tiukka, mutta lopulta toisella jaksolla Bills karkasi tarvittavaan johtoon ja palasi voittojen tielle.

Sean McDermottin valmentama Buffalo Bills palasi NFL:ssä voittojen tielle. Bills nappasi runkosarjan viidennen voiton kaatamalla Tampa Bay Buccaneersin kotiyleisönsä edessä 24-18 -lukemin. Buccaneers on pelannut vasta seitsemän ottelua ja on voittanut näistä kolme.

Billsin pelinrakentaja Josh Allen pelasi erinomaisen ottelun. Allen heitti 31 heittoa 40’stä heitosta perille ja teki kaksi touchdownia heittämällä sekä juoksi itse yhden. Heittojaardeja NFL:n supertähtiin kuuluva Allen keräsi 324 kappaletta. Mukaan mahtui myös yksi syötönkatko.

Allenin ykköskohteet ottelussa olivat tutut miehet. Stefon Diggs nappasi yhdeksän koppia ja keräsi 70 jaardia. Khalil Shakir nappasi kaikki kuusi heittoa kiinni ja keräsi 92 jaardia. Touchdownit onnistuivat tekemään kiinniotoilla Gabe Davis ja sisempi laitahyökkääjä Dalton Kincaid. Davis keräsi 87 jaardia ja Kincaid viidellä kopilla 65 jaardia.

Billsin erinomaisesta hyökkäämisestä kertoi myös 115 edettyä juoksujaardia. James Cook keräsi 14 kannolla yhteensä 67 jaardia.

Buccaneersin pelinrakentaja Baker Mayfield heitti ottelussa 42 kertaa ja onnistui 25 heitossa. Jaardeja heittopeleissä kertyi vain 237.

Mayfieldin ykköskohde oli keskushyökkääjä Rachaad White. White nappasi seitsemästä heitosta kaikki kiinni edeten 70 jaardia. Juoksupelissä White eteni yhdeksällä kannolla 39 jaardia. Buccaneersin kaksi touchdownia menivät hyökkäyksen supertähtien Mike Evansin ja Chris Godwinin nimiin. Godwin keräsi 54 jaardia ja Evans kolmella kopilla 39 jaardia. Evansin isoin eteneminen oli 24 jaardia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Amerikkalainen jalkapallo