Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Huh mikä ratkaisu! – Korisliigan kärkijoukkueiden välillä todellinen trilleri

Helsinki Seagulls Korisliigassa
AOP

Korisliigan viime kauden finaalipari Helsinki Seagulls sekä Kauhajoki Karhu Basket mittelivät aivan viimeiseen asti voitosta lauantaina.

Korisliigassa nähtiin lauantai-iltana todellinen trilleri Helsinki Seagullsin ja Kauhajoen Karhu Basketin välillä.

Korisliigan hallitseva mestari Seagulls ja sen viime kevään finaalivastus Kauhajoki kohtasivat Kauhajoella titaanien taistossa. Kauhajoki joutui lopulta taipumaan aivan viime sekuntien ratkaisulla kotiyleisönsä edessä 75-76.

Kauhajoki karkasi ottelussa nopeasti jo 13 pisteen johtoon, mutta sisuuntunut Seagulls kiri itsensä vielä mukaan taisteluun. Vierailijoiden tehokkain mies oli 21 pisteellä Shavon Coleman, joka myös ratkaisi ottelun lopullisesti helsinkiläisille.

Coleman heitti ottelun toiseksi viimeisellä sekunnilla korin, jolla Seagulls kuittasi pisteen johtoon ja voittoon.

– Tiesimme, että tästä tulee rankka ja fyysinen peli. Valmistauduimme todella huolella, ja vaikka meillä olikin hidas alku, saimme lopulta kirittyä voittoon. Olen veteraanipelaaja, joten olen usein kohdannut voittoheittotilanteita. Kuvio oli hyvä, ja toteutin osani, Coleman kertoi pelin jälkeen Basket.fi:n mukaan.

Seagulls nousi Korisliigassa voitolla nyt sarjan jaetulle kärkipaikalle BC Nokian kanssa.

– Olimme alussa mankelissa, kun heitimme huonosti. Vähitellen heitot alkoivat mennä paremmin, vaikka ei kyllä hyvällä prosentilla, Seagullsin Lassi Nikkarinen puolestaan summasi pelistä Ruudun tv-haastattelussa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo