Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ralli

Kalle Rovanperän uran toinen maailmanmestaruus todella lähellä – Suomalainen paljasti Rallit.fi:lle: “Yritin vain nauttia”

Kalle Rovanperä johtaa rallin MM-sarjaa
AOP

Kalle Rovanperän uran toinen maailmanmestaruus on todella lähellä.

Rallin MM-sarjassa ajetaan parhaillaan kauden toiseksi viimeistä osakilpailua. Keski-Euroopan MM-rallissa on ajettu nyt 12 erikoiskoetta ja kilpailun kärjessä ajaa Hyundain Thierry Neuville. Uransa toisessa maailmanmestaruudessa tiukasti kiinni oleva Kalle Rovanperä on kilpailussa toisena.

Rovanperä ajoi 12. erikoiskokeen varovaisen varmistellen. Suomalaiselle riittää nimittäin kahdeksas sija viikonlopulta maailmanmestaruuden varmistamiseen. Rovanperän ainoa jäljellä oleva haastaja MM-tittelistä on tämän tallikaveri Elfyn Evans.

Evans ajoi lauantain aamupäivän pätkällä kuitenkin ulos, joten walesilaiskuljettajan mahdollisuudet Rovanperän haastamiseen ovat enää seitinohuet.

Rovanperä otti perjantaina Schärdinger Innviertelin pätkällä luonnollisesti varovaisesti ja yritti nauttia matkasta.

– Oli kiva vaihteeksi, kun oli kuivan kelit renkaat alle autossa, Rovanperä kommentoi Rallit.fi -sivustolle.

– Siellä on muutama haastava ja mutainen paikka, mitkä otin aika varovaisesti, mutta muuten yritin vain nauttia, mies jatkoi.

Keski-Euroopan rallissa ajetaan lauantaina vielä erikoiskokeet 13 ja 14. Kilpailu päättyy sunnnuntaina neljään erikoiskokeeseen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ralli