Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Lauri Markkanen hirmuvireessä! – Utah Jazzille NBA-kauden avausvoitto

Lauri Markkanen upotti 35 pistettä, kun Utah Jazz kaatoi NBA:ssa Los angeles Clippersin
AOP

Lauri Markkanen upotti 35 pistettä, kun Utah Jazz kaatoi NBA:ssa Los Angeles Clippersin

Utah Jazz nappasi NBA-kauden avausvoittonsa lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa voittamalla Los Angeles Clippersin 118-120.

Utah Jazzin pistekuningas oli itseoikeutetusti Lauri Markkanen, joka upotti 35 pistettä ja kahmi 12 levypalloa.

Utahin Jordan Clarkson nousi ratkaisevaan asemaan ottelun loppuhetkillä. Yhdysvaltalaistähti heitti ensin 28 sekuntia ennen ottelun päätöstä ison kolmen pisteen heiton ja puolusti upeasti heti perään toisessa päässä, pakottaen Clippersin Kawhi Leonardin ohiheittoon.

Clarkson paljasti, että yritti hakea Markkaselle heittopaikkaa ottelun viime hetkillä. Suomalainen ei kuitenkaan päässyt hyvään heittopaikkaan, joten Clarkson heitti itse.

– Lauri ponnahti esiin, mutta ei saanut hyvää heittopaikkaa, joten otin heiton itse vain itsevarmasti ja upotin sen sisään, 13 pistettä heittänyt Clarkson kertoi.

Utahin kauden avausottelu Sacramento Kingsiä vastaan jätti vielä paljon kysymysmerkkejä ilmaan joukkueen kokonaispelistä. Perjantain esitys oli Jazzilta jo parempi, mutta viilattavaakin vielä on.

– Tämä oli todella, todella sisukas voitto joukkueellemme. Olemme kaukana siitä, missä haluamme olla… mutta jos pelaamme joka ilta yhtä kovaa kuin tänään, olemme kovia, Utahin valmentaja Will Hardy sanoi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo