Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Amerikkalainen jalkapallo

NFL-veteraani ihailee supertähden kykyjä: “Tiesin, että aikani oli käymässä vähiin”

Patrick Mahomes, Kansas City Chiefsin pelinrakentaja.
AOP

Kansas City Chiefsin entinen pelinrakentaja, Alex Smith myöntää aavistaneensa, mitä tuleman pitää, kun joukkue hankki nuoren Patrick Mahomesin riveihinsä. Mahomes syrjäytti lopulta Smithin ja on kehittynyt vuosien varrella yhdeksi NFL:n parhaista pelinrakentajista.

Pitkän NFL-uransa vuoteen 2020 lopettanut Alex Smith ehti nähdä pelivuosiensa aikana kaiken mahdollisen. Smith edusti vuosien 2013-2017 välillä Kansas City Chiefsiä toimien pääsääntöisesti joukkueen aloittavana pelinrakentajana.

Kaikki muuttui kuitenkin siinä vaiheessa, kun Chiefs onnistui hankkimaan äärettömän lupaavan Patrick Mahomesin riveihinsä. Smith myöntää ihaileensa Mahomesin kykyjä alusta asti ja kertoo nuorukaisen jättäneen pelkästään hyviä muistoja, vaikka tämä veikin konkarin paikan kokoonpanossa.

– Siinä vaiheessa, kun seura hankki Mahomesin (vuonna 2017) tiesin, että aikani oli käymässä vähiin. Se oli jo kolmastoista kauteni liigassa, eikä mitää voi pitää itsestäänselvyytenä, Smith kertoo The Comebackin mukaan.

– Tiesin, että jos en pelaisi hyvää kautta, minut tultaisiin korvaamaan. Kausi sujui hyvin, mutta homma ei toiminut enää pudotuspeleissä, joka kuvasti hyvin aikaani Kansas Cityssä, eikö vain?

– Aloin pistämään merkille kuinka harvinainen lahjakkuus ’’Pat’’ (Mahomes) on. Hänellä on poikkeuksellinen työetiikka ja hän on säälimätön kilpailija.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Amerikkalainen jalkapallo