Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ralli

Rovanperän maailmanmestaruus sinettiä vaille valmis – Suomalainen päätti lauantain hurjaan tykitykseen

Kalle Rovanperä
AOP

Rallin MM-sarjassa ajetaan tänä viikonloppuna kauden toiseksi viimeinen osakilpailu.

Keski-Euroopan MM-rallissa on ajettu nyt 14 erikoiskoetta ja kilpailun kärjessä ajaa Hyundain Thierry Neuville. Uransa toisessa maailmanmestaruudessa tiukasti kiinni oleva Kalle Rovanperä on kilpailussa ennen viimeistä ajopäivää toisena.

Lauantain kenties ratkaisevin tilanne koettiin heti aamupäivällä, kun Rovanperän ainoa jäljellä ollut haastaja MM-sarjassa, Elfyn Evans sortui virheeseen ja ajoi ulos. Evansin ulosajo käytännössä sinetöi Rovanperän uran toisen maailmanmestaruuden.

Kirkossa sitä ei vielä voida kuitenkaan kuuluttaa, mutta todella lähellä MM-sarjan ratkaisu on. Rovanperälle riittää, että tämä ajaa ehjänä ja vähintään sijalla kahdeksan viikonlopun päätteeksi maaliin.

Suomalainen ajoi ymmärrettävästi hieman varuillaan lauantaina. Päivän viimeisellä erikoiskokeella suomalainen tykitti kuitenkin pohjat.

– Halusin päättää päivän hyvän fiilikseen ja ajaa hyvän EK:n, Rovanperä myhäili päivän päätteeksi maalissa Iltalehden mukaan.

Neuvillea Rovanperän ei tarvitse edes yrittää saavuttaa, vaikka miesten välinen ero hieman lauantain viimeisellä erikoiskokeella kavenikin. Belgialaisen johto päätöspäivään lähdettäessä on noin 26 sekuntia.

Rovanperän takana sijalla kolme ajaa Viron Ott Tänak. M-Sport Fordin mies oli päivän viimeisellä erikoiskokeella hieman vaikeuksissa ja hukkasi aikaa lipsahduksella penkan puolella.

Sunnuntaina ajetaan vielä neljä erikoiskoetta. Niistä ensimmäinen käynnistyy kello 9.15 Suomen aikaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ralli