Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Siipirikkoinen Suns kaatoi supertähti Kevin Durantin johdolla Utah Jazzin – Markkasen hyvä suoritus ei riittänyt

Utah Jazzin Lauri Markkanen
AOP

Lauri Markkasen Utah Jazz vieraili Phoenix Sunsin luona NBA:ssa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Suomen aikaa.

Utah Jazzille ei voittoa ollut lauantaina tarjolla, vaan Phoenix Suns voitti ottelun helpohkosti koriluvuin 126-104.

Suns hallitsi ottelua heti alkumetreiltä lähtien, eikä jäänyt Jazzin alun heittojen jälkeen kertaakaan takaa-ajoasemaan ottelussa. Puoliaikaan mennessä Suns johti jo 16 pisteellä ja kasvatti johdon viimeisellä neljänneksellä jopa 30 pisteeseen.

Suns oli lauantain pelissä hieman siipirikkoisena, sillä sen suurimmista tähdistä kaksi oli sivussa: Devin Booker oli nilkkavamman takia sivussa ja selkävaivasta kärsivä Bradley Beal jatkoi myös tukijoukoissa.

Kotijoukkueen voiton takuumiehenä hääräili siis “yksin” Sunsin supertähti Kevin Durant, joka kantoi joukkuettaan upottamalla 26 pistettä. Eric Gordon lisäsi 21 pistettä ja Grayson Allen 17 pistettä.

Lauri Markkanen pussitti 19 pistettä mukaan lukien viisi kolmen pisteen heittoa. Suomalaiselta nähtiin parikin komeaa kolmen pisteen heittoa ottelun alussa kaukaa kaaren takaa.

Utahin Collin Sexton upotti 14 pistettä ja tulokas Keyonte George heitti 12 pistettä, napsi seitsemän levypalloa ja antoi kuusi syöttöä.

Jazzin kohtaloksi koituivat kuitenkin 19 virheistä johtunutta menetystä, joista Suns rankaisi armottomasti.

Markkasella ja Jazzilla on heti alkuviikosta edessä toinen kova haaste, kun joukkue matkaa NBA:n hallitsevan mestarin Denver Nuggetsin vieraaksi maanantain ja tiistain välisenä yönä Suomen aikaa.

Lähde: NBA

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo