Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Sergio Perezin isä tarjoili yllättävän varman näkemyksen poikansa tulevaisuudesta Red Bullilla

Sergio Perez
AOP

Sergio Perezin isä vakuuttaa, että meksikolainen ajaa ensi kaudella Red Bullilla.

Red Bull -kuljettaja Sergio Pereziin viikkoja kohdistunut kova paine tuntuu vain kasvavan. Moni uskoo, että meksikolaisen paikka Red Bullilla ensi kaudella on vaarassa, erityisesti mikäli mies menettää kakkospaikkansa kuljettajien MM-sarjassa Lewis Hamiltonille.

Perezin isä, Antonio Perez, on kuitenkin antanut poikansa tulevaisuudesta Red Bullilla hyvin yksiselitteisen näkemyksen.

– Tietenkin Checo ajaa Red Bullilla ensi vuonna. Perezin perhe ja Red Bullin perhe ovat yhtä, Perezin isä totesi Sky Germanyn haastattelussa GP Fansin mukaan.

Kovista huhuista huolimatta Red Bullin leiristä ollaan niin ikää vakuuteltu, että Perezin paikka tallissa ensi kaudella on varma. Tallin neuvonantaja Helmut Marko vahvisti vastikää, ettei Perezille olla annettu mitään uhkavaatimusta MM-sarjan kakkossijaan liittyen.

Perezin isä kommentoi myös Markoa, ylistäen tätä ja tämän roolia poikansa F1-uralla – siitäkin huolimatta, että itävaltalaispomo on kritisoinut Pereziä kovin sanoin tällä kaudella.

– Hän [Marko] on paras opettaja Sergiolle.

Vaikka Perezin kausi Red Bullilla on ollut kaikkea muuta kuin helppo, uskoo meksikolaisen isä, että vahva suhde kuljettajan ja tallin välillä kantaa vaikeidenkin hetkien yli.

– Hänellä on mestarin mentaliteetti. Checo, Verstappen ja Red Bull ovat perhe, mutta he kaikki työskentelevät menestyksen eteen, Perezin isä tuumi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1