Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

NBA:n supertähdeltä hurja alkukausi! – Pysäyttääkö tätä miestä mikään?

Golden State Warriorsin Stephen Curry hurjassa vireessä NBA:n alkukaudella
AOP

Golden State Warriors tarjoili New Orleans Pelicansille kauden ensimmäisen tappion ja jatkoi omaa täydellistä vieraspelisaldoaan.

Vierailija Golden State Warriorsin supertähti Stephen Curry teki ottelussa jälleen kerran sitä mitä supertähdet nyt yleensä tekevät: mies heitti 30 minuuttiin 42 pistettä mukaan lukien seitsemän kolmen pisteen heittoa.

Kotiyleisö New Orleansissa oli innoissaan, kun Curry kuulutettiin avauspelaajana kentälle. Supertähti on ollut viimeiset kaksi vuotta aina sivussa kun Warriors on New Orleansissa pelannut.

Curry avasikin ottelun hurjalla ensimmäisellä jaksolla ja heitti 11 pistettä ensimmäiseen neljään minuuttiin.

– Hei, te halusitte nähdä hänet New Orleans. Olkaa varovaisia, mitä toivotte, Pelicansin radioselostaja Todd Graffagnini huudahti, kun Curry upotti kaukaa kaaren takaa yhden kolmosen.

Warriors-valmentaja Steve Kerr hehkutti supertähteään oikeutetusti pelin jälkeen.

– En tiedä mitkä hänen numeronsa tarkkaan ovat, mutta hän on tulikuuma juuri nyt. On uskomatonta seurata hänen peliään. Hän näyttää paremmalta kuin koskaan – 35 vuotiaana, Kerr hehkutti.

Vakuuttavia ovatkin Curryn alkukauden numerot: 33,5 pistettä keskiarvolta ottelua kohden, 55.8 prosentin heittotarkkuus pelitilanteissa ja 47.1 prosentin heittotarkkuus 3-pisteen heitoissa. Aivan, ja 24 tehtyä kolmen pisteen heittoa ensimmäisiin neljään otteluun, joka on NBA:n ennätys.

Pelicansin tähti Zion Williamson oli ottelun jälkimmäisellä puoliskolla virhevaikeuksissa, mutta pelasi lopulta 30 minuuttia ja heitti 19 pistettä.

Mikäli video ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo