Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Utah Jazz ei pystynyt horjuttamaan NBA-mestarin täydellistä alkukautta – Markkasen hyvä alkukauden vire sai jatkoa

Lauri Markkanen hyvässä vireessä NBA:n alkukaudella
AOP

NBA:n hallitseva mestari Denver Nuggets jatkoi täydellistä alkukauttaan ja kaatoi kotonaan Utah Jazzin lukemin 110-102.

Utah Jazz laittoi lopulta hyvin Denver Nuggetsille kampoihin, mutta ei lopulta pystynyt horjuttamaan NBA:n hallitsevan mestarin täydellistä alkukautta. Nuggets nappasi supertähtensä Nikola Jokicin johdolla kauden neljännestä ottelustaan jo neljännen voittonsa.

Jokic upotti 27 pistettä, napsi 10 levypalloa ja tarjoili 11 koriin johtanutta syöttöä. Tripla-tupla oli serbialaiselle jo kauden toinen ja uran 107. Viime kevään NBA-finaalien arvokkaimmaksi pelaajaksi valittu Jokic on uran tripla-tupla pelien määrässä nyt tasoissa LeBron Jamesin sekä Jason Kiddin kanssa.

Myös Suomen Lauri Markkanen oli pelissä hyvällä pistepäällä. Suomalaiselta nähtiin jälleen tupla-tupla kun tämä pussitti Jokicin tapaan 27 pistettä sekä kahmi 14 levypalloa.

Viime kaudella upean tulokaskauden pelannut Walker Kessler tuki Markkasta 22 pisteellä sekä 13 levypallolla. Talen Horton-Tucker lisäsi Utahille vielä 16 pistettä.

Viime keväänä mestaruuden dominoivaan tyyliin voittanut Denver näyttäisi jatkaneen suoraan siitä mihin se viime keväänä jäi. Joukkue on ollut tällä kaudella toistaiseksi vain noin neljä ja puoli minuuttia yhteensä takaa-ajoasemassa.

Utah johti tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa pelattua ottelua ruhtinaaliset 16 sekuntia, ennen kuin Denver siirtyi kuskin paikalle.

Nuggets johti jo 17 pisteellä pelin alussa, mutta Jazz kuroi eroa pienemmäksi kolmannella neljänneksellä. Viimeisellä neljänneksellä Jazz pääsi jo viiden pisteen päähän, mutta sen lähemmäs Denver ei lopulta vierailijoita päästänyt.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo