Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Pariisissa Masters-turnauksen välierät! – Upeat taisteluparit

Serbian Novak Djokovic US Openin finaaliin.
AOP

Tenniksen vuoden 2023 viimeinen Masters-turnaus on edennyt välierävaiheeseen. Pariisissa pelattavassa vuoden ainoassa hallikisassa Masters-1000 -tasolla on jäljellä enää neljä parasta pelaajaa, jotka lauantaina selvittivät ketkä menee finaaliin. Päivän ensimmäinen välierä käynnistyy kolmelta ja jälkimmäinen välierä heti perään kuudelta.

Pariisin Masters-1000 -turnauksessa on luvassa kaksi todella mielenkiintoista välieräottelua. Päivän ensimmäisessä ottelussa vahvassa syysvireessä oleva Bulgarian kokenut Grigor Dimitrov kohtaa Kreikan Stefanos Tsitsipasin. Myöhemmässä välierässä Serbian ykkössijoitettu Novak Djokovic kohtaa Venäjän Andrey Rublevin, joka selvitti lauantaina vastaisena yönä omasta puolivälierästä tiensä välierään.

Kovassa Masters-turnauksessa sekä Dimitrov, että Tsitsipas ovat tulleet kovaa reittiä pitkin välierään. Tsitsipas aloitti turnauksen toiselta kierrokselta ja on ottanut kolme 2-0 -voittoa putkeen. Dimitrov on sijoittamattomana pelaajana pelannut jo neljä ottelua. Kovin voitto on toiselta kierrokselta, kun turnauksen vuoden 2021 finalisti Daniil Medvedev kaatui tiukassa kolmieräisessä taistossa.

Ykkössijoitettu Djokovic palasi ensimmäistä kertaa ATP-kiertueen turnaukseen sitten US Openin Pariisissa. Tässä turnauksessa ensimmäisellä kierroksella serbialainen kaatoi Argentiinan Tomas Martin Etcheverryn suoraan kahdessa erässä. Kolmannen kierroksen ottelussa ja puolivälierässä serbialainen tarvitsi kuitenkin täydet erät. Puolivälierässä Holger Rune kaatui 7-5, 6-7, 6-4 -erin. Rune oli turnauksen hallitseva mestari.

Viidenneksi sijoitetulla Rublevilla on ollut yllättävänkin helppo tie välierään. Puolivälierässä tuli turnauksen ehdottomasti kovin vastus eteen, kun Australian Alex De Minaur kaatui kolmessa erässä reilun kahden tunnin taiston jälkeen. De Minaurin pelityyli on kuin tehty hitaalle hallikentälle.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis