Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Uskomaton suoritus! – Kaksi kokenutta tennistähteä kohtaa Pariisin finaalissa

Bulgarian Grigor Dimitrov eteni Pariisissa finaaliin.
AOP

Vuoden ainoassa hallissa pelattavassa Masters-turnauksessa on finalistit selvillä. Pariisin Masters-turnauksen loppuottelussa kohtaavat sunnuntaina kaksi yli 30-vuotiasta pelaajaa. ATP-listan ykkösmies Serbian Novak Djokovic saa haasteen 32-vuotiaalta Bulgarian Grigor Dimitrovilta. Dimitroville paikka Masters-turnauksen loppuottelussa on ensimmäinen vuosiin.

Pariisissa pelataan sunnuntaina ATP-kiertueen tämän vuoden viimeinen Masters-1000 -turnauksen loppuottelu. Panoksena loppuottelussa 1000 ATP-pistettä ja 892 tuhatta euroa. Voittajalle on luvassa lähes 900 tuhatta euroa, kun finaalin hävinnyt osapuoli tienaa lähes puoli miljoonaa euroa.

Loppuottelussa Pariisin Masters-turnauksen kuusinkertainen voittaja Novak Djokovic saa vastaansa Bulgarian Grigor Dimitrovin. Dimitrov on urallaan voittanut kertaalleen Masters-1000 -turnauksen sekä ATP:n finaaliturnauksen. Yhteensä turnausvoittoja bulgarialaisella on vain kahdeksan kappaletta, joista viisi on ATP-250 -turnauksista.

Lauantain välierissä nähtiin täydet erät. Dimitrov kaatoi omassa välierässään Kreikan Stefanos Tsitsipasin 6-3, 6-7, 7-6 -erin. Kolmannen erän katkaisupeli meni bulgarialaisen nimiin 7-3 -lukemin.

Myöhäisemmässä välierässä Djokovic nousi erätappion takaa voittoon Venäjän Andrey Rublevia vastaan. Djokovic oli lopulta vahvempi 5-7, 7-6, 7-5 -erin. Rublev mursi ottelun avauserässä kahdesti serbialaisen syötön. Toisessa erässä ei murtoja nähty, mutta Djokovic vei katkaisupelin helposti. Ottelu päättyi päätöserän 12 pelissä Rublevin kaksoisvirheeseen ottelupallotilanteessa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis