Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Yllätysnimi ajoi Brasilian GP:n sprintin aika-ajoissa paalulle – Valtteri Bottakselta hieman kädenlämpöinen suoritus

Lando Norris
AOP

Brasilian GP:ssä ajettiin lauantaina alkuillasta Suomen aikaa sprintin aika-ajot.

Perjantain varsinaisissa aika-ajoissa kovinta vauhtia pitänyt Max Verstappen ei yllättäen yltänytkään samaan sprintin aika-ajoissa. Maailmanmestaruuden jo varmistanut hollantilainen joutui nimittäin taipumaan McLarenin Lando Norrisille.

Norris pystyi toipumaan hienosti perjantain aika-ajojen pettymyksestä, missä huonoista sääolosuhteista erityisen kovin kärsinyt brittikuljettaja selvisi “vasta” seitsemänneksi. Vahvan oloisesti viime viikkoina ajanut Norris päihitti Verstappenin 0,061 sekunnin erolla.

Red Bullin Sergio Perez ja Mercedeksen George Russell täydensivät kärkinelikon ennen Lewis Hamiltonia ja AlphaTaurin Yuki Tsunodaa.

Ferrarin ja erityisesti Charles Leclercin vauhti vielä perjantain aika-ajoissa enteili hyvää ja punaiset toivoivat varmasti Red Bullin ja Verstappenin haastamista sprintinkin aika-ajoissa. Toisin kuitenkin kävi ja niin McLaren kuin Mercedeskin näyttivät lauantain aika-ajoissa vahvemmilta. Leclerc starttaa illan kisaan sijalta seitsemän ja tallikaveri Carlos Sainz sijalta yhdeksän.

Alfa Romeon Valtteri Bottaksen aika-ajot jäivät hieman laihoiksi. Suomalainen selvitti tiensä ensimmäisestä osiosta jatkoon, mutta meno tyssäsi toiseen osioon. Bottas lähtee illan sprinttikisaan ruudusta 14.

Aika-ajoissa nähtiin jälleen draamaakin, sillä ne keskeytettiin heti ensimmäisen osion lopulla, kun Alpinen Esteban Ocon ajoi rajusti ulos. Ranskalainen osui Aston Martinin Fernando Alonson auton etuosaan ja ajoi hurjan näköisesti ulos.

Sprinttikilpailu ajetaan puoli yhdeksältä alkaen Suomen aikaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1