Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Helsingin haastajaturnauksessa lukuisia suomalaisia! – Emil Ruusuvuori sijoitettu kakkoseksi

Emil Ruusuvuori Qatarin turnauksessa.
AOP

Suomalaisittain äärimmäisen mielenkiintoinen tennisturnaus käynnistyy maanantaina Helsingissä. Talin tenniskeskuksessa pelataan haastajakiertueen 125-tason kilpailu ja mukana on lukuisia suomalaisia. Turnauksessa on kokonaisuudessaan lukuisia hyvässä vireessä olevia pelaajia mukana.

Suomen Emil Ruusuvuori lähtee Helsingin haastajaturnaukseen kakkossijoitettuna pelaajana. Ruusuvuori oli lähtökohtaisesti sijoitettuna ykköseksi, mutta viime viikkojen erinomaiset otteet Tshekin Tomas Machacilla nosti tämän turnauksen ykkössijoitetuksi pelaajaksi.

Kaaviossa on Ruusuvuoren lisäksi kaksi muutakin suomalaista pelaajaa, sillä Otto Virtanen on alakaaviossa ja Patrik Kaukovalta sekä ATP-rankingilla 1019 pelaava 26-vuotias Eero Vesa yläkaaviossa.

Virtasella kävi kaavioarvonnassa huono tuuri, sillä ensimmäisellä kierroksella vastaan asettuu karsija, mutta jo toisella kierroksella vastassa on Yhdysvaltain Brandon Nakashima tai Iso-Britannian Liam Broady.

Nakashimaa Virtanen ei ole urallaan kohdannut, mutta Broadyn suomalainen kaatoi Slovakian pääkaupungissa Bratislavassa pelatussa haastajakiertueen ottelussa kolmen erän taistelun jälkeen.

Vesa kohtaa avauskierroksen ottelussaan Ranskan Alexandre Mullerin, joka on ATP-rankingiltaan 83. Muller on sijoitettu turnauksessa neljänneksi.

ATP-rankingin 785 omaava Kaukovalta pelaa ensimmäisellä kierroksella Espanjan Jaume Munaria vastaan. Munar on rankingissa sijalla 87 ja turnauksessa sijoitettuna viidenneksi.

Ruusuvuori aloittaa turnauksen Belgian kovasyöttöistä Jens De Loorea vastaan. Toisella kierroksella odottaa voittajaa joko Italian Mattia Bellucci tai Slovakian Alex Molcan.

Mikäli Ruusuvuori ja Virtanen selvittävät tiensä välieriin, niin miehet kohtaavat siinä vaiheessa toisensa. Sama pätee myös Kaukovaltaan ja Vesaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis