Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Tenniksen kuninkaalle jälleen mestaruus! – Jo uran 97. ATP-titteli

Novak Djokovic juhli Pariisin Masters-turnauksen voittoa.
AOP

Historian paras tennispelaaja Novak Djokovic lähenee uhkaavasti sadan ATP-turnausvoiton rajaa. Djokovic vei nimiinsä sunnuntaina Pariisin Masters-turnauksen. Pariisin Masters-turnauksen voitto on serbialaisen uran seitsemäs voitto Pariisissa. Loppuottelussa kaatui kokenut bulgarialainen Grigor Dimitrov.

ATP-listan ykköspelaaja, Serbian Novak Djokovic otti uransa seitsemännen Pariisin Masters-turnauksen voiton. Djokovic kaatoi sunnuntain loppuottelussa Bulgarian Grigor Dimitrovin suoraan kahdessa erässä 6-4, 6-3 -erin. Djokovic mursi ottelussa vastustajansa syötön yhteensä kolme kertaa.

Mikäli ensi keväänä Djokovic voittaa Monte Carlon Masters-turnauksen, niin sen jälkeen serbialaisella on kaikki arvoturnaukset voitettuna vähintään kolmesti.

Djokovic tienasi voitollaan lähes 900 tuhatta euroa ja sai tililleen tuhat ATP-pistettä. Samalla 36-vuotias serbialainen käytännössä varmisti ykkössijansa ATP-rankingissa tämän vuoden osalta. Ensi viikolla ATP-kiertueella pelataan kaksi turnausta ennen kauden päättävää ATP:n mestaruusturnausta, jossa on mukana kahdeksan vuoden parasta pelaajaa.

Dimitrov tienasi tappiosta lohturahaa reilut 400 tuhatta euroa ja sai tililleen 600 ATP-pistettä. Dimitrovin pelaaminen loppuottelussa ei ollut niin rentoa kuin aiemmin samassa turnauksessa. Turnauksessa kokenut bulgarialainen kaatoi välierässä Kreikan Stefanos Tsitsipasin kolmessa erässä ja muun muassa ATP-listan kolmosen Daniil Medvedevin kolmessa erässä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis