Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Helsingin haastajaturnauksessa neljä suomalaista – Eero Vasalla todella kova haaste

Tennis
AOP

Helsingissä käynnistyy ensimmäinen kierros maanantaina Talin haastajaturnauksesta. Haastajakiertueen turnauksen voittajalle on tarjolla 125 ATP-pistettä ja yhteensä lähes 20 tuhatta euroa palkintorahaa. Turnauksen kaaviossa on mukana yhteensä neljä suomalaista. Helsingin kisassa on mukana Emil Ruusuvuoren ja Otto Virtasen lisäksi kaksi muutakin suomalaista.

Suomen Eero Vasa on mukana Helsingissä pelattavassa haastajakiertueen turnauksessa. 26-vuotias Vasa pelaa maanantaina päivän päättävässä ottelussa Ranskan Alexandre Mulleria vastaan, joka on sijoitettu kisassa neljänneksi.

26-vuotias Muller on ATP-rankingissa sijalla 84, kun Vesa on sijalla 1063. Vasalla on kasassa yhteensä yhdeksän ATP-pistettä. Voittamalla ensimmäisen kierroksen ottelun suomalainen tienaa 11 pistettä lisää plakkariin ja tekee huiman nousun rankingeissa.

Turusta kotoisin oleva Vasa on oikeakätinen pelaaja, jota valmentaa Jarkko Haataja. 185 senttiä pitkä Vasa ei ole urallaan kertaakaan ollut sadan parhaan joukossa ATP-rankingissa. Syyskuussa Vasa pelasi kahdesti haastajaturnausten karsinnoissa, mutta Sevillassa ja Charlestonissa tuli tappiot heti ensimmäisissä otteluissa kolmen erän taistelujen jälkeen.

Edellisessä ottelussa ITF-kiertueella Portugalin Tavirassa Vesa taipui ATP-rankingin 250 omaavalle Clement Taburille kolmieräisessä ottelussa voitettuaan avauserän 6-1 -lukemin.

Muller pelasi viime viikolla Pariisin Masters-turnauksessa ensimmäisellä kierroksella, mutta hävisi suoraan kahdessa erässä Venäjän Roman Safiullinille, joka kaatoi myöhemmin Carlos Alcarazin toisella kierroksella.

Wienin ATP-500 -turnaukseen ranskalainen pääsi karsintojen kautta mukaan, mutta hävisi Yhdysvaltain Tommy Paulille heti ensimmäisellä kierroksella. US Openissa Muller hävisi avauskierroksen ottelun Serbian Novak Djokovicille. Vuoden 2023 Grand Slam -turnauksissa ranskalainen voitti yhden ottelun, kun Muller eteni Wimbledonissa toiselle kierrokselle.

Muller pelasi Ranskan Aix-en-Provencen haastajakiertueen turnauksen avauskierroksella Otto Virtasta vastaan. Virtanen vei massalla hieman yllättäen ottelun kahdessa erässä kahden katkaisupelin kautta.

Muokkaus klo. 18.47: Korjattu Eero Vasan nimi oikeaksi otsikkoon ja tekstiin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis