Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Loistava esitys, mutta ei palkintoa – Kaukovalta hyytyi espanjalaisen käsittelyssä

Tennis
AOP

Tenniksen ATP-kiertueella pelataan tällä viikolla kahdella eri paikkakunnalla, kun Bulgarian Sofiassa ja Ranskan Metzissä on turnaukset. Helsingissä pelataan ATP:n haastajakiertueen turnausta, jonka pääsarjassa oli mukana neljä suomalaista. Ensimmäinen suomalainen nähtiin tositoimissa heti maanantain alkuillassa, mutta tuloksena oli niukka tappio.

Suomen miestenniksen kolmospelaaja, eli ATP-rankingissa sijalla 781 oleva Patrick Kaukovalta pääsi villillä kortilla mukaan Helsingin haastajaturnaukseen. 24-vuotias Kaukovalta pelasi vahvan ottelun Espanjan viidenneksi sijoitettua Jaume Munaria vastaan, mutta taipui kahdessa erässä 7-5, 6-4 -lukemin.

Ottelussa avauserä pelattiin helppojen pitojen myötä aina seitsemänteen peliin saakka, jolloin Munar mursi suomalaisen syötön. Kaukovalta mursi myöhemmin erässä vielä takaisin, mutta espanjalainen vei toisella murrolla erän 7-5 -lukemin nimiinsä.

Toisen erän alussa nähtiin viisi perättäistä murtoa, joista viimeinen koitui lopulta Kaukovallan kohtaloksi. Kaukovalta menetti syöttönsä kolme kertaa putkeen, mutta ei onnistunut enää murtamaan Munarin syöttöä takaisin, joten erä meni espanjalaiselle 6-4 -pelein.

Munar kohtaa toisella kierroksella karsintojen kautta kisaan tiensä selvittäneen pelaajan. Vastaan asettuu joko Ukrainan Oleksii Krutykh tai Itävallan Maximilian Neuchrist.

Maanantaina turnauksessa nähdään vielä toinen suomalainen, kun Kaukovallan tavoin Turusta kotoisin oleva Eero Vasa kohtaa Ranskan neljänneksi sijoitetun Alexandre Mullerin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis