Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Amerikkalainen jalkapallo

NFL:n mestarisuosikilta jykevä esitys! – “Tulen tekemään kaikkeni!”

Philadelphia Eaglesin pelinrakentaja Jalen Hurts.
AOP

NFL:ssä viime vuonna Super Bowlin Kansas City Chiefsille hävinnyt Philadelphia Eagles jatkaa vahvassa vireessä. NFC konferenssin kärkisijaa hallussaan pitävä Eagles voitti NFC:n itäisen divisioonan huippuottelussa Dallas Cowboysin Lincoln Financial Fieldillä sunnuntai-iltana Suomen aikaa. 

Nick Siriannin valmentama Philadelphia Eagles venytti voittoputken NFL:ssä kahden ottelun mittaiseksi kaadettuaan kotinurmella Dallas Cowboysin. Eagles otti kauden kahdeksannen voiton yhdeksään otteluun kaadettuaan Mike McCarthyn valmentaman miehistön 28-23 -lukemin.

Ottelussa Eagles sai vahvan startin tekemällä ensimmäisellä hyökkäysvuorollaan touchdownin. Tämän jälkeen Cowboys onnistui tekemään kaksi touchdownia putkeen. Puoliajalle lähdettiin lopulta Cowboysin 17-14 -vierasjohdossa.

Kolmannelle neljännekselle kotijoukkue tuli kovaa ja teki kaksi makeaa touchdownia, jotka lopulta riittivät voittoon. Cowboys teki 6.23 ennen loppua touchdownin ja nousi viiden pisteen päähän. Pelinrakentaja Dak Prescott epäonnistui touchdownin jälkeen kahden lisäpisteen yrityksessä, joten ero jäi potkumaalin sijaan viiteen pisteeseen.

Viimeisellä hyökkäysvuorolla Cowboys pääsi viiden jaardin päähän maalista, mutta ei onnistunut tekemään touchdownia.

Eaglesin pelinrakentaja Jalen Hurts teki ottelussa touchdownin ja heitti kaksi touchownia. Kiinniotot menivät A.J. Brownille ja DeVonta Smithille. Hurts onnistui 17 kertaa heittoyrityksissään, joita oli yhteensä 23 kappaletta. Jaardeja kertyi 207 kappaletta. Keskushyökkääjä Kenneth Gainwell vastasi joukkueensa ensimmäisestä sekä samalla neljännestä touchdownista.

– Tulen tekemään kaikkeni kaupungilleni ja pelikavereille. Se vaatii sen mitä vaatii.

Cowboysin pelinrakentaja Prescott heitti ottelussa hurjat 374 jaardia ja yhteensä kolme touchdownia. Ykköskohde oli laitahyökkääjä CeeDee Lamb, joka nappasi 11 kiinniottoa ja eteni 191 jaardia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Amerikkalainen jalkapallo