Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Patrick Kaukovalta kovaan testiin! – Tällainen vastustaja odottaa Helsingissä

Tennis
AOP

Helsingissä käynnistyy ensimmäinen kierros maanantaina Talin haastajaturnauksesta. Haastajakiertueen turnauksen voittajalle on tarjolla 125 ATP-pistettä ja yhteensä lähes 20 tuhatta euroa palkintorahaa. Turnauksen kaaviossa on mukana yhteensä neljä suomalaista.

Suomen miestenniksen kolmospelaaja Patrick Kaukovalta aloittaa Helsingin haastajaturnauksen maanantaina. 24-vuotias suomalainen pääsee heti kovaan testiin, kun ensimmäisellä kierroksella odottaa Espanjan Jaume Munar. 26-vuotias Munar on sijoitettu turnauksessa viidenneksi ja omaa ATP-rankingin 89.

Kaukovalta on ATP-rankingissa tällä hetkellä sijalla 781. ATP-pisteitä suomalaisella on koossa 28 kappaletta. Turusta kotisin oleva 193 senttinen Kaukovalta on urallaan ollut parhaimmillaan sijalla 619.

Tänä vuonna Kaukovalta on pelannut haastajakiertueella vain yhden turnauksen, kun suomalainen koki tappion Tampereen massaturnauksen avauskierroksella Puolan Daniel Michalskille.

Mikäli Kaukovalta onnistuisi yllättämään Munarin ensimmäisen kierroksen ottelussa, niin toiselle kierrokselle pääsy tietäisi reilun 2300 euron tienistejä ja yhteensä 11 ATP-pistettä. 11 lisäpistettä nostaisi Kaukovallan jo ATP-rankingissa 700 parhaan joukkoon. Pääsy turnauksen puolivälierään tietäisi 25 pistettä, mikä nostaisi suomalaisen jo 630 parhaan pelaajan joukkoon.

Kokenut ATP-kiertueen espanjalaispelaaja Munar oli mukana Ranskan avoimissa, mutta tippui heti ensimmäisellä kierroksella. Wimbledonissa Munar eteni toiselle kierrokselle kaadettuaan John Isnerin avauskierroksella neljässä erässä.

Heinä-elokuun vaihteessa Munar voitti San Marinossa pelatun haastajaturnauksen. US Openin karsinnoissa tie pysähtyi ensimmäiselle kierrokselle.

US Openin jälkeen Munar on voittanut vain kolme ottelua ATP-kiertueella. Viimeisin voitto on Shanghain Masters-turnauksen ensimmäiseltä kierrokselta Kiinan Rigele Te’tä vastaan lokakuun alusta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis