Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Emil Ruusuvuoren urakka käyntiin Helsingissä! – Tässä tiistain vastustaja

Emil Ruusuvuoren peli on toiminut Pohjois-Amerikassa erinomaisesti.
AOP

Suomen miestenniksen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori aloittaa viimeisen ATP-kiertueen turnauksensa tiistaina Helsingissä. Ruusuvuori on Helsingin haastajaturnauksessa sijoitettu kakkoseksi. Ykkössijoitettu on Tshekin Tomas Machac. Turnauksen voittajalle on tarjolla lähes 20 tuhannen euron palkintoraha ja 125 ATP-pistettä.

Helsingin haastajaturnauksen kakkossijoitettu Emil Ruusuvuori aloittaa tiistaina turnauksen. Ruusuvuori kohtaa Belgian haastajakiertuetta tahkonneen Joris De Looren. De Loore on 30-vuotiaana pelaajana ATP-rankingissa tällä hetkellä sijalla 142.

Viimeisin De Looren turnaus on Italiasta kovilta kentiltä, kun Olbian turnauksessa matka päättyi välierään. Slovakian Bratislavassa pelatussa turnauksessa belgialainen eteni finaaliin, mutta hävisi Kanadan kovasyöttöiselle Gabriel Diallolle. US Openin karsinnoissa De Loore oli kolmannella kierroksella, mutta ei selvittänyt tietään pääsarjaan.

ATP-rankingissa tällä hetkellä sijalla 69 oleva Ruusuvuori on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan. Reilu viikko sitten suomalainen hävisi Pariisin Masters-turnauksen karsinnoissa suoraan 2-0 -erin Unkarin Marton Fucsovicsille. Wienin ATP-turnauksen karsinnoissa Ruusuvuori hävisi Helsingin turnauksen ykkössijoitetulle Tomas Machacille myös 2-0 -erin.

Ruusuvuoren ottelun voittaja kohtaa toisella kierroksella Slovakian Alex Molcanin, joka hoiteli Italian Mattia Belluccin kolmieräisessä taistossa. Perjantain puolivälierässä odottaa joko Intian Sumit Nagal tai Tshekin Jakub Mensik.

Tiistai-iltana ensimmäisen kierroksen otteluista on kuusi vielä pelaamatta. Toinen kierros käynnistyy keskiviikkona. Keskiviikkona on myös vuorossa Otto Virtasen ensimmäisen kierroksen ottelu. Virtanen kohtaa Kazakstanin 30-vuotiaan Denis Yevseyevin. Yevseyev kaatoi karsintojen ensimmäisellä kierroksella Suomen Otso Martikaisen suoraan kahdessa erässä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis