Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Hirmuvireinen Lauri Markkanen teki NBA-historiaa entistä seuraansa vastaan

Utah Jazzin Lauri Markkanen
AOP

Lauri Markkasen Utah Jazz kohtasi maanantain ja tiistain välisenä yönä Suomen aikaa suomalaisen entisen seuran, Chicago Bullsin.

Mollivoittoisesti kautensa aloittanut Utah Jazz ei pystynyt vierasparketilla voittoa kairaamaan, mutta Lauri Markkanen jatkoi hyvää virettään.

Suomalainen viiletti kentän pistekunkkuna heittäen 29 pistettä, mukaan lukien viisi kolmosta.

Markkanen teki ottelussa myös historiaa, sillä suomalainen on nyt heittänyt vähintään neljä kolmen pisteen heittoa jokaisessa seitsemässä viimeisessä pelissään. Se on NBA:n historian pisin putki hyökkääjällä tai sentterillä.

Chicagon kovin pistemies oli Markkasen entinen joukkuekaveri Zach LaVine 24 pisteellä.

– Lauri rakastaa pelata meitä vastaan. On hienoa nähdä hänen pelaavan hyvin, mutta olen iloinen, että saimme voiton, LaVine totesi Markkasesta.

Utah teki 22 menetykseen johtanutta virhettä, mikä maksoi joukkueelle kalliisti.

– Selvästikin puolustuksellisesti muutamat tekijät satuttivat meitä. Mutta peli ratkesi tänään menetyksiin, Utahin valmentaja Will Hardy myönsi.

Markkasen hyvästä heittovireestä huolimatta Utah joutui siis jälleen jättämään kentän tyhjin käsin. Joukkueen alku kaudelle ei ole sujunut toivotulla tavalla ja se on kärsinyt nyt kahdeksassa pelaamassaan ottelussa kuusi tappiota.

Chicago katkaisi voitolla oman kolmen ottelun tappioputkensa ja venytti puolestaan Utahin tappioputken nyt kolmen ottelun pituiseksi.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1