Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Amerikkalainen jalkapallo

NFL:n yhdeksäs otteluviikko päätökseen! – Los Angeles Chargers kesti paineen

Justin Herbert
AOP

NFL:n yhdeksäs otteluviikko paketoitiin tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa. New Yorkissa pelatussa ottelussa New York Jets taipui kotikentällään Metlife Stadiumilla Los Angeles Chargersille kovan taistelun jälkeen. Ottelussa etenkin Jetsin puolustus pelasi äärimmäisen hyvin, mutta hyökkäys ei onnistunut alkuunkaan.

Brandon Staleyn valmentama Los Angeles Chargers otti kahdeksaan otteluun kauden neljännen voittonsa, kun joukkue kaatoi Robert Salehin valmentaman New York Jetsin vieraissa. Chargers oli ottelussa lopulta selvästi 27-6 -lukemin vahvempi, vaikka kenttätapahtumat olivat merkittävästi tasaisempia.

Jetsin puolustus piti eriomaisesti tähtipelinrakentaja Justin Herbertin organisoiman hyökkäyksen kurissa. Yleensä jättimäisiä jaardilukuja heittävä Herbert onnistui vain 16 heitossa 30 yrityksestä ja keräsi 136 jaardia. Herbert säkitettiin ottelussa viisi kertaa.

Juoksuhyökkäys toimi Chargersilla riittävällä tasolla, sillä Austin Ekeler juoksi 14 yrityksellä yhteensä 47 jaardia ja kaksi touchdownia. Herbertin ykköskohde heittopelissä oli Keenan Allen tuttuun tyyliin. Allen koppasi kahdeksan yhdeksästä heitosta keräten yhteensä 77 jaardia.

Jetsin hyökkääminen oli todella kesyä, vaikka pelinrakentaja Zach Wilson onnistuikin 33 heittoyrityksessä ja keräsi 263 jaardia. Jetsin hyökkäys eteni aina 20 jaardin päähän maalista suhteellisen mukavasti, mutta ei saanut ottelussa kuin kaksi potkumaalia tehtyä.

Wilsonin ykköskohde oli joukkueen tähtilaitahyökkääjä Garrett Wilson. Wilson keräsi seitsemän koppia ja yhteensä 80 jaardia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Amerikkalainen jalkapallo