Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Otto Virtanen aloittaa Helsingin turnauksen! – Mahdollisuus unelmaturnaukseen

Otto Virtanen Davis Cupissa.
AOP

Helsingissä pelataan tällä viikolla tenniksen haastajaturnausta. Pääsarjassa oli mukana yhteensä neljä suomalaista, joista kolme on esiintynyt toistaiseksi pelikentillä. Näistä vain Emil Ruusuvuori on selvittänyt tiensä toiselle kierrokselle, kun Eero Vasa ja Patrick Kaukovalta hävisivät avauskierroksen ottelunsa ATP-kiertueen pelaajia vastaan. Otto Virtanen aloittaa urakkansa keskiviikkona.

Suomen miestenniksen kakkospelaaja, Grand Slam -turnauksessa tänä kesänä debytoinut ATP-rankingin 148. eli Otto Virtanen aloittaa Helsingin haastajaturnauksen. Virtanen pelaa keskiviikkoiltana ensimmäisen kierroksen ottelun Kazakstanin Denis Yevseyeviä vastaan, joka selvitti tiensä karsintojen kautta kisaan.

30-vuotias Yevseyev hävisi viime viikolla Saksan Ismaningin mattokenttäturnauksen avauskierroksen ottelun Saksan Henri Squirelle suoraan kahdessa 6-3, 6-4 -lukemin. Helsingin turnauksen karsinnoissa kazakstanilainen kaatoi Suomen Otso Martikaisen ja Iso-Britannian Luke Johnsonin ilman erätappioita.

Otteluparin voittaja kohtaa toisella kierroksella Italian “lucky loser” Stefano Travaglian. Travaglia pääsi mukaan turnaukseen Brandon Nakashiman vetäydyttyä kisasta. Massakentillä vahvimmillaan oleva Travaglia kaatoi Iso-Britannian Liam Broadyn suoraan kahdessa erässä ensimmäisellä kierroksella.

Virtasen kaaviossa mahdollisessa puolivälierässä tulisi Travaglian jälkeen vastaan joko Romanian Radu Albot tai voittaja kolmossijoitetun Portugalin Nuno Borgesin ja Belgian David Goffinin välisestä ottelusta. Borgesin ja Goffinin välinen ensimmäisen kierroksen ottelu on keskiviikon yksi kolmesta ensimmäisen kierroksen taistelusta.

Kolmannessa ottelussa ykkössijoitettu Tomas Machac kohtaa Sveitsin Antoine Bellierin, joka on seitsemän ottelun voittoputkessa voitettuaan viime viikolla Ismaningin turnauksen karsijana.

Jos Virtanen selvittää tiensä välieriin, niin siellä vastaan tulisi mahdollisesti turnauksessa kakkoseksi sijoitettu Emil Ruusuvuori. Ruusuvuori kohtaa torstaina pelattavassa toisen kierroksen ottelussa Slovakian Alex Molcanin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis