Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Karmaiseva esitys – Suomen tennistähti kärsi yllätystappion

Otto Virtanen Davis Cupissa.
AOP

Suomen miestenniksen kakkospelaaja Otto Virtanen kärsi Helsingissä pelattavassa haastajaturnauksessa karun tappion. Virtanen taipui heti ensimmäisellä kierroksella karsintojen kautta tiensä turnaukseen selvittäneelle pelaajalle. Virtasen kausi on sujunut mollivoittoisesti erinomaisesti sujuneen Davis Cupin jälkeen.

Otto Virtanen kärsi todella karun tappion ensimmäisellä kierroksella Helsingin haastajaturnauksessa. Virtanen taipui keskiviikkona ATP-rankingissa reilusti 200’n heikommalla puolella olevalle 30-vuotiaalle Kazakstanin Denis Yevseyeville suoraan kahdessa erässä 7-5, 6-3 -lukemin.

Virtasen tutut vahvuudet eli loistava ykkössyöttö ja kova peruslyöntipeli oli kadoksissa. Ykkössyöttö osui suomalaisella vain 51 prosentin varmuudella ruutuun ja ykkössyötöistä Virtanen voitti vain 65 prosenttia. Helsingistä kotoisin oleva 22-vuotias tennistähti syötti otteluun kuusi ässää ja viisi kaksoisvirhettä.

Yevseyev kohtaa toisella kierroksella Italian Stefano Travaglian torstaina. Ottelun voittaja kohtaa perjantain puolivälierässä joko Portugalin kolmossijoitetun Nuno Borgesin tai Moldovan Radu Albotin.

Suomalaisittain voitokkaan Davis Cupin jälkeen Virtanen on pelannut yhteensä yhdeksän ottelua ja on onnistunut voittamaan vain kolme kamppailua. Tällä hetkellä Virtanen on kolmen ottelun tappioputkessa.

Helsingin turnaus oli Virtasen toiseksi viimeinen ATP-kiertueen turnaus tänä vuonna. Vielä ennen Davis Cupin finaaliturnausta Espanjan Malagassa Virtanen pelaa Danderydin haastajaturnauksessa, joka käynnistyy maanantaina.

Danderydin turnauksen ykkössijoitettu pelaaja on Australian Thanasi Kokkinakis. Danderydin kisa turnauksessa tarjoaa voittajalle 75 ATP-pistettä, kun Helsingin turnaus tarjoaa voittajalle 125 pistettä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis