Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Amerikkalainen jalkapallo

NFL:ssä kymmenes otteluviikko käyntiin! – Luvassa todella tasainen ottelu

Carolina Panthersin pelinrakentaja Bryce Young.
AOP

NFL:ssä käynnistyy 18 otteluviikon runkosarjan kymmenes viikko. Jokainen joukkue pelaa runkosarjassa 17 kamppailua ja saa yhden lepoviikon kesken runkosarjan. Perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa käynnistyvällä viikolla Chicago Bears kohtaa Carolina Panthersin. Kummallakaan joukkueella ei enää pudotuspeleihin mahdollisuuksia ole, mutta Bearsilla on ottelussa isot panokset siitäkin huolimatta.

Matt Eberflusin valmentama Chicago Bears kärsi viime viikolla hyvän taistelun jälkeen vieraissa New Orleans Saintsia vastaan. Nyt runkosarjan yhdeksästä ottelustaan kaksi voittanut joukkue isännöi Frank Reichin valmentamaa Carolina Panthersia. Panthersilla on kasassa vain yksi voitto kahdeksasta pelatusta ottelusta.

Bearsilla on ottelussa todella loistava mahdollisuus parantaa omia mahdollisuuksiaan ykkösvaraukseen ensi kevään NFL:n varaustilaisuuteen.

Bears omistaa Panthersin ykkösvuoron tulevaan varaustilaisuuteen ja Panthers on ollut toistaiseksi koko kauden heikoin joukkue yhdessä Arizona Cardinalsin kanssa. Cardinalsilla saldo on toistaiseksi 1-8.

Pelaajia kyseinen tavoite ei niinkään kiinnosta.

– Minä haluan, että olemme tämän viikon jälkeen kolmessa voitossa. Se on ainut asia, josta minä olen kiinnostunut, kertoi Bearsin hyökkäyksen linjamies Teven Jenkins ESPN:n haastattelussa.

Bearsin aloittavana pelinrakentajana jatkaa Tyson Bagent, joka tuuraa peukalovammasta kärsivää Justin Fieldsiä. Bagentin ja Fieldsin ykköskohde heittopelissä on ollut tällä kaudella entinen Panthersin laitahyökkääjä D.J. Moore. Moorella on kasassa 735 jaardia 47 kiinniotolla ja viisi touchdownia.

Viime kevään ykkösvaraus Bryce Young johtaa tulokaskaudellaan Panthersin hyökkäystä. Young on heittänyt kahdeksan touchdownia ja yhteensä seitsemän syötönkatkoa. Youngin ykköskohde on ollut kokenut Adam Thielen, jolla on 62 koppia ja yhteensä 610 edettyä jaardia. Entinen Minnesota Vikingsin laitahyökkääjä on iskenyt neljä touchdownia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Amerikkalainen jalkapallo